Το πρώτο trailer του «Spider-Man: Across the Spider-Verse» είναι γεμάτο εκπλήξεις (vid)

Newsroom
Το πρώτο trailer του «Spider-Man: Across the Spider-Verse» είναι γεμάτο εκπλήξεις (vid)
Το σίκουελ του υπέροχου «Spiderman: Into the spider verse» έρχεται στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2023.

Οταν κυκλοφόρησε η ταινία «Spiderman: Into the spider verse», θεωρήθηκε από πολλούς μια από τις καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων των τελευταίων χρόνων και κέρδισε, επάξια, και το Οσκαρ Καλύτερης Animated Ταινίας της χρονιάς εκείνης.

Το σίκουελ της ταινίας ήταν αναμενόμενο, με την παραγωγή του μάλιστα να είχε ξεκινήσει πριν η πρώτη ταινία κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2018. Ετσι μετά από μια πρώτη παρουσίαση ακριβώς πριν έναν χρόνο και με ενδιάμεσες αλλαγές τόσο στον τίτλο όσο και στην ημερομηνία κυκλοφορίας του, το «Spider-Man: Across the Spider-Verse» μας δείχνει το πρώτο του τρέιλερ.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη πρόκειται μια επική περιπέτεια, η οποία θα βρει τον Μάιλς Μοράλες να ενώνει τις δυνάμεις του με τη Γκουέν Στέισι και μια νέα ομάδα Spider-Ανθρώπων για να αντιμετωπίσουν έναν κακό που είναι πιο ισχυρός από οτιδήποτε έχουν συναντήσει ποτέ. Σύμφωνα με την παραγωγό Εϊμι Πασκάλ, η ταινία θα χρησιμεύσει επίσης ως μια εισαγωγή για μια άτιτλη spin-off ταινία «Spider-Woman» που βρίσκεται ήδη στα στάδια παραγωγής.

Το «Spider-Man: Across the Spider-Verse» θα κυκλοφορήσεις στις αίθουσες στις 2 Ιουνίου 2023.