«Άρρωστος» ποδοσφαιρόφιλος στη Θεσσαλονίκη έβγαλε το τάμπλετ στη ταβέρνα για να δει το Μουντιάλ (vid)

Newsroom
«Άρρωστος» ποδοσφαιρόφιλος στη Θεσσαλονίκη έβγαλε το τάμπλετ στη ταβέρνα για να δει το Μουντιάλ (vid)
Μπορεί οι υπόλοιποι θαμώνες να απολάμβαναν το φαγητό και τη παραδοσιακή στιγμή, ωστόσο εκείνος φαίνεται να ζούσε σε ρυθμούς Μουντιάλ αφού κουνούσε χέρια και τα πόδια σε κάθε φάση.

Ένα απίθανο αλλά όχι και ασυνήθιστο γεγονός συνέβη στη Θεσσαλονίκη. Παρέα έκατσε σε ταβέρνα, ώστε να φάει και να περάσει ποιοτικό χρόνο μεταξύ της, ωστόσο ένας εκ αυτών φάνηκε μέσω του βίντεο, να μην τον ενδιαφέρει η επικοινωνία με τους οικείους του, αλλά το Μουντιάλ που διεξάγεται αυτή την περίοδο στο Κατάρ.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο του GRTimes.gr ο συγκεκριμένος άνθρωπος, τοποθέτησε σε μικρότερο τραπέζι – που αφήνουν συνήθως οι πελάτες τα «ψιλά» (π.χ.αλάτι, πιπέρι, ξύδι, λάδι, νερό) – ένα τάμπλετ ώστε να μη χάσει δευτερόλεπτο από την αναμέτρηση που λάμβανε χώρα εκείνη την ώρα για το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται αυτό το διάστημα στο Κατάρ

Παράλληλα, οι φίλοι του και οι πελάτες από τα γύρω τραπέζια απολαμβάνουν την έξοδο τους στην ταβέρνα τρώγοντας και ακούγοντας παραδοσιακή μουσική, ενώ εκείνος κουνάει τα χέρια και τα πόδια του «ζώντας» σε υπερβολικό βαθμό το ποδοσφαιρικό παιχνίδι… λες και είναι μέσα στο γήπεδο και ζει την καυτή εμπειρία του Μουντιάλ.