Tiktoker προειδοποιεί ότι το κουμπί «κυκλοφορία αέρα» για να ξεπαγώνουν τα τζάμια είναι τεράστιο λάθος (vid)

Newsroom
Tiktoker προειδοποιεί ότι το κουμπί «κυκλοφορία αέρα» για να ξεπαγώνουν τα τζάμια είναι τεράστιο λάθος (vid)
Σε ένα viral βίντεο μπορείτε να ανακαλύψετε ποια hacks λειτουργούν πραγματικά και ποια πρέπει να αποφύγετε σε κάθε περίπτωση.

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που το αυτοκίνητο χρειάζεται πάντα ξεπάγωμα και συχνά πρέπει να περιμένουμε αιώνες όταν προσπαθούμε να ξεπαγώσουμε και το παρμπρίζ.

Υπάρχουν πολλές συμβουλές και κόλπα στο διαδίκτυο σχετικά με το πώς να καθαρίσετε τα παράθυρά σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να μάθετε ποια hacks του TikTok λειτουργούν πραγματικά και ποια πρέπει να αποφύγετε:
«Τώρα, ένας ειδικός προειδοποίησε τους οδηγούς να μην πατούν το κουμπί "κυκλοφορία αέρα" όταν προσπαθούν να ξεπαγώσουν το αυτοκίνητο».

Μιλώντας για τη χρήση του κουμπιού κυκλοφορίας του αέρα, η Eden Tyres εξήγησε στο RSVP Live: «Κατά γενικό κανόνα, όταν κάνει κρύο έξω, βεβαιωθείτε ότι το κουμπί ανακύκλωσης αέρα είναι απενεργοποιημένο!»

@roosterinsurance The best hacks, tips and tricks to defrost you car windscreen in this cold weather ❄️🚗 #car #driving #uk #carhacks #cartok ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) - howlingindicator

Το κουμπί ανακύκλωσης αέρα είναι καλύτερο να χρησιμοποιείται μαζί με το κλιματιστικό σας κατά τη διάρκεια του ζεστού καιρού. Κατά τη διάρκεια του ψυχρού καιρού δεν έχει πολλά οφέλη και μπορεί να είναι ακόμη και επιζήμιο.

«Το κύριο μειονέκτημα του κουμπιού της ανακύκλωσης αέρα είναι ότι παγιδεύει την υγρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να θολώνουν τα παρμπρίζ, ειδικά όταν ο αέρας είναι κρύος έξω και σε υγρό καιρό. Εάν το όχημά σας είναι πλήρως φορτωμένο με επιβάτες, μπορεί επίσης να προκαλέσει αποπνικτική ατμόσφαιρα και μπορεί να σας προκαλέσει υπνηλία» είπε χαρακτηριστικά

Ο Dick Lovett λέει ότι υπάρχει ένα πράγμα που οι οδηγοί πρέπει πραγματικά να κοιτάζουν κάτω από το καπό, το οποίο θα μπορούσε ενδεχομένως να τους σώσει από το να βρεθούν σε μια επικίνδυνη κατάσταση.

Μιλώντας στη Mirror, είπε ότι είναι ζωτικής σημασίας οι άνθρωποι να ελέγχουν τα υγρά πλυσίματος πριν ξεκινήσουν οπουδήποτε.

Είπε ότι οι παγωμένες θερμοκρασίες επηρεάζουν δραστικά τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά το υγρό, και θα μπορούσε να καταλήξει να παγώσει στο παρμπρίζ σας αν δεν τακτοποιηθεί.