Σκύλος Ντόγκο Αρτζεντίνο κατασπάραξε σκυλάκι στο Κεφαλάρι και στη συνέχεια διερχόμενος οδηγός τον πυροβόλησε και τον σκότωσε (vid)

Newsroom
 Σκύλος Ντόγκο Αρτζεντίνο κατασπάραξε σκυλάκι στο Κεφαλάρι και στη συνέχεια διερχόμενος οδηγός τον πυροβόλησε και τον σκότωσε (vid)
Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν στο Κεφαλάρι με έναν σκύλο να κατασπαράζει ένα μικρότερο και στη συνέχεια διερχόμενος οδηγός να τον πυροβολεί.

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Κεφαλάρι, όταν δύο μεγαλόσωμοι σκύλοι πλησίασαν μία γυναίκα η οποία ήταν στον δρόμο με το σκυλάκι της ράτσας κοκόνι και το ένα από αυτά του επιτέθηκε και το κατασπάραξε.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, όταν η γυναίκα, γνωστή επιχειρηματίας, ήταν με το σκυλάκι της σε απόσταση 200 μέτρων από το σπίτι της, είδε να την πλησιάζουν απειλητικά τα δύο μεγαλόσωμα σκυλιά, το ένα εκ των οποίων ήταν αδέσποτο και το άλλο ράτσας Ντόγκο Αρτζεντίνο λευκό και είχε και κολάρο και λουρί.

Το Ντόγκο Αρτζεντίνο επιτέθηκε και δάγκωσε και την ιδιοκτήτρια του σκύλου, ενώ σκότωσε το μικρόσωμο σκυλάκι συντροφιάς της. Τις φωνές της γυναίκας άκουσε ένας υπάλληλος σεκιούριτι ο οποίος προσπάθησε να απωθήσει τον σκύλο, ωστόσο και εκείνος δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε από τον σκύλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη την ώρα περνούσε τυχαία στον δρόμο με το αυτοκίνητό του ένας άλλος επιχειρηματίας από την περιοχή ο οποίος οπλοφορούσε. Ο άνδρας κατέβηκε να σώσει το άτυχο ζώο αλλά το Ντόγκο Αρτζεντίνο του επιτέθηκε στο πόδι με αποτέλεσμα να τραβήξει το πιστόλι και να πυροβολήσει τον σκύλο και να τον σκοτώσει.

Αμέσως μετά ο άνδρας που πυροβόλησε τον σκύλο, εγκατέλειψε τον σκύλο και το περιστατικό και έφυγε. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι γνωστά τα στοιχεία του στην αστυνομία. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για θανάτωση ζώου ενώ η ιδιοκτήτρια του μικρού σκύλου, κατέθεσε μήνυση κατά της ιδιοκτήτριας του Ντόγκο Αρτζεντίνο.