Μπιμπίλας για Τάσο Κωστή: «Απορώ με τις δηλώσεις του, μόνο στα χέρια που δεν πιάστηκε με ηθοποιό που κατηγορείται τώρα» (vid)

Newsroom
Μπιμπίλας για Τάσο Κωστή: «Απορώ με τις δηλώσεις του, μόνο στα χέρια που δεν πιάστηκε με ηθοποιό που κατηγορείται τώρα» (vid)
Με αφορμή την θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη, ο Σπύρος Μπιμπίλας άφησε αιχμές για τις δηλώσεις του Τάσου Κωστή.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» για την θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στην Θεσσαλονίκη, καθώς και για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Τάσος Κωστής.

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι επιθυμεί και μάλιστα το κάνει πολύ ωραία γιατί είναι ένας καταπληκτικός ηθοποιός. Είδα πάλι παραφρασμένα αυτά που είχα πει», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στη συνέχεια: «Ο Τάσος Κωστής κάνει, όπως κι άλλοι ηθοποιοί δηλώσεις, που μας προκαλούν φόβο κι απορία. Έχω δει τον Τάσο Κωστή να τσακώνεται πάρα πολύ με ηθοποιό που κατηγορείται αυτήν τη στιγμή. Μόνο στα χέρια δεν είχαν πιαστεί για συγκεκριμένη συμπεριφορά. Απορώ πως ο Τάσος Κωστής κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις. Παραξενεύομαι. Δεν σκέφτεται αυτούς που έχουν πάει σε ψυχολόγους, ψυχιάτρους για να αντιμετωπίσουν αυτό που αντιμετώπισαν από συγκεκριμένους ανθρώπους;».