Καντίνα γηπέδου στην Αγγλία πουλάει πίτα γύρο: Το 89% θέλει να το φάει

Newsroom
Καντίνα γηπέδου στην Αγγλία πουλάει πίτα γύρο: Το 89% θέλει να το φάει
Μια γεμάτη γηπεδική βραδιά συνοδεύεται πάντα από ένα καλό «βρώμικο».

Μια καντίνα στην Αγγλία έχει πάει σε άλλο επίπεδο το «γρήγορο φαγητό» έξω από το γήπεδο. Ξεχάστε τα τετριμμένα σάντουιτς με τα λουκάνικα και τις διάφορες σάλτσες. Η συγκεκριμένη καντίνα έξω από αγγλικό γήπεδο έχει άρωμα ελληνικό.

Ο λογαριασμός Footy Scran στο Twitter ανεβάζει φωτογραφίες από «βρώμικα» που πουλάνε οι καντίνες έξω από τα γήπεδα και καλεί τον κόσμο να ψηφίσει σε τι ποσοστό του αρέσει.

Έξω από το γήπεδο της Dulwich Hamlet Football Club στο East Dulwich του νοτιοανατολικού Λονδίνου, υπάρχει μια καντίνα που προσφέρει στους θεατές πίτα γύρο και όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα του σχετικού γκάλοπ στο Twitter έχει προκαλέσει φρενίτιδα.

Το 89,4% θέλει να το φάει και μόλις το 10,6% ψηφίζει ότι δεν θέλει να γευτεί την συγκεκριμένη πίτα γύρο. «Αυτό είναι το τέλειο γρήγορο φαγητό. Κρέας, πατάτες, λάχανο, σάλτσα όλα τυλιγμένα μέσα σε μια πίτα. Οι Έλληνες το φτιάχνουν αιώνες. Κρατήστε το σφιχτά, θα μπορούσε να επιβιώσει ακόμα και σε πανηγυρισμό. Φάτε το χωρίς δισταγμό», σχολίασε κάποιος.

Πάντως, υπήρξαν κι εκείνοι που διαμαρτυρήθηκαν για τις 7,5 λίρες που κοστίζει. «Πολύ ακριβό και πάρα πολλές πατάτες», σχολίασε χαρακτηριστικά κάποιος άλλος.