Ραγδαίες εξελίξεις με Καϊλή: «Βρέθηκαν σακούλες με χρήματα, συνελήφθη ο πατέρας της έχοντας βαλίτσα με χαρτονομίσματα»

Newsroom
Ραγδαίες εξελίξεις με Καϊλή: «Βρέθηκαν σακούλες με χρήματα, συνελήφθη ο πατέρας της έχοντας βαλίτσα με χαρτονομίσματα»
Σακούλες με χρήματα βρέθηκαν στο σπίτι της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύας Καϊλή, όπως αναφέρει βελγικό δημοσίευμα.

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Εύας Καϊλή, αφού όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «L' Echo», οι αρχές εντόπισαν σακούλες με χρήματα στο σπίτι της. Η βελγική ιστοσελίδα τονίζει ότι η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συνελήφθη επ' αυτοφώρω.

«Είναι μια πραγματική βόμβα που μόλις έσκασε στην καρδιά της ευρωπαϊκής δημοκρατίας», αναφέρει το δημοσίευμα και στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι συνελήφθη και ο πατέρας της Εύας Καϊλή με έναν χαρτοφύλακα γεμάτο χαρτονομίσματα.

Συγκεκριμένα αποκαλύπτει ότι πατέρας της εντοπίστηκε με χαρτοφύλακα γεμάτο με χρήματα και πως ήταν έτοιμος να αναχωρήσει. «Μετά τις πρώτες συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής και την κατάσχεση 600.000 ευρώ σε μετρητά, οι ανακριτές συνέλαβαν τον πατέρα της κ. Καϊλή, ο οποίος είχε επίσης μια βαλίτσα γεμάτη χαρτονομίσματα και βρισκόταν σε διαδικασία μετακίνησης, αφού είχε προειδοποιηθεί για την έρευνα από συνεργούς, εκτιμούν οι ανακριτές», αναφέρει μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα.

Νωρίτερα η εφημερίδα Le Soir ανέφερε ότι πραγματοποιήθηκε έρευνα στο διαμέρισμα της κ. Καϊλή στις Βρυξέλλες, ενώ συνελήφθη και ο σύντροφός της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο Λούκα Βιζεντίνι, νεοεκλεγείς Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων, ο πρώην ευρωβουλευτής του S&D, Πιέρ Αντόνιο Πανζερί καθώς και ο «FG» πρώην κοινοβουλευτικός βοηθός του κ. Πανζερί, νυν συνεργάτης της ομάδας S&D και σύντροφος της Εύας Καϊλή».