Ξέσπασε η μητέρα της 21χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Ο δολοφόνος του παιδιού μου είναι σεσημασμένος, σκοτώνει παιδιά με ναρκωτικά» (vid)

Newsroom
Ξέσπασε η μητέρα της 21χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Ο δολοφόνος του παιδιού μου είναι σεσημασμένος, σκοτώνει παιδιά με ναρκωτικά» (vid)
«Είναι αβάσταχτο, κάποιες φορές μου φαίνεται αβίωτη η κατάσταση» είπε συγκλονισμένη για την απώλεια του παιδιού της

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς της 21χρονης η οποία έχασε τη ζωή της όταν τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του και την εγκατέλειψε 26χρονος στη Θεσσαλονίκη.

Mιλώντας στο Mega και το LiveNews η μητέρα της τόνισε πως οι νόμοι της χώρας «πάσχουν». «Είμαι Ελληνίδα πολίτης και το κράτος δεν με προστατεύει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω αλήθεια», ανέφερε, για το πώς βιώνουν το πένθος και την απώλεια της στην οικογένειά της. «Είναι αβάσταχτο. Κάποιες φορές μου φαίνεται αβίωτη η κατάσταση, κάποιες φορές βιώσιμη. Κάποιες στιγμές νομίζω ότι θα τα καταφέρω. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Πολύ δύσκολα».


Οι γονείς της νεαρής κοπέλας πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους δίνοντας ζωή σε τουλάχιστον τρεις ανθρώπους. «Το μεγαλείο ψυχής δεν είναι δικό μας, αλλά του παιδιού μας» υπογράμμισε η μητέρα της 21χρονης.

«Έγινε κακούργημα, αντί για πλημμέλημα το να χτυπήσεις και να εγκαταλείψεις άνθρωπο. Και ο δολοφόνος του δικού μου του παιδιού θα καταδικαστεί» συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται πως ο 26χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε την νεαρή κοπέλα έχει προφυλακιστεί.

Η κυρία Καμπάκη συνεχίζοντας ανέφερε ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν αξίζουν δεύτερη ευκαιρία. «Ο άνθρωπος που σκότωσε το παιδί μου ήταν σεσημασμένος και σκότωνε παιδιά με ναρκωτικά. Δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης. Δεν είχε χαρτιά και ήταν σεσημασμένος για διακίνηση ναρκωτικών. Ήταν ελεύθερος με την ανοχή του κράτους. Του έδωσαν ένα όπλο και αυτός το μόνο που έκανε ήταν να πατήσει την σκανδάλη».