«Κομπογιαννίτης» οδοντίατρος έγινε viral αφού εμφύτεψε λάθος δόντι σε ασθενή (vid)

Newsroom
«Κομπογιαννίτης» οδοντίατρος έγινε viral αφού εμφύτεψε λάθος δόντι σε ασθενή (vid)
Η γυναίκα έμεινε άναυδη όταν αντίκρισε το τραγικό λάθος του γιατρού της, καθώς της πρόσθεσε ένα τρίτο μπροστινό δόντι.

Αν ρωτήσεις μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων τι αντιπαθούν περισσότερο, είναι πολύ πιθανόν η απάντηση που θα δώσουν να είναι ο οδοντίατρος. Πόσες φορές έχουμε καταπραΰνει τον πονόδοντο με ούζο, πιστεύοντας πως με αυτό τον τρόπο θα αποφύγουμε την επίσκεψη μας στον οδοντίατρο.

Το βίντεο που έχει δημοσιευτεί στο TikTok έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού. Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια δεν πρόκειται για ένα πονόδοντο, αλλά για μια αισθητική παρέμβαση. Μια γυναίκα σάστισε όταν χαμογέλασε στον καθρέφτη και αντίκρισε το λάθος το οποίο έκανε ο γιατρός της. Καθώς η νεαρή κοπέλα είχε ένα μεγάλο κενό στα δύο μπροστινά της δόντια, αποφάσισε να διορθώσει αυτό το κενό για αισθητικούς λόγους.

@laylamuntas Fake tooth in between my 2 front teeth until I get ma fakin braces🤪 #fyp #braces #jawsurgery #uk ♬ original sound - Aung

Βέβαια το αποτέλεσμα που αντίκρισε δεν ήταν αυτό που περίμενε και επιθυμούσε. Προκειμένου να καλύψει το κενό που είχε η νεαρή κοπέλα στα δόντια της, ο οδοντίατρος της έβαλε ένα επιπλέον μπροστινό δόντι.

Μοιράζοντας ένα απόσπασμα στη δημοφιλή πλατφόρμα, η Layla Muntas, μοιράστηκε την εμπειρία της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Το βίντεο της έχει ξεπεράσει ήδη τα 32 εκατομμύρια προβολές.

Οι θεατές αντικρίζοντας αυτό το μοναδικό περιστατικό έμειναν άναυδοι. Αμέσως αρκετοί ήταν αυτοί που την παρομοίασαν με το γνωστό γάιδαρο από την ταινία «Σρεκ». Παρά τις ανησυχίες της νεαρής κοπέλας για το πρόσθετο μπροστινό δόντι, χιλιάδες θεατές συνέρρευσαν στα σχόλια, ώστε να την καθυσηχάσουν πως το αποτέλεσμα δεν είναι εμφανές