Ρωτούσαν για το Μουντιάλ και μια κυρία έκανε «ντου» για τον πάτερ Αντώνιο: «Υπάρχει κάποιος που να μην κάνει σεξ;» (vid)

Newsroom
Ρωτούσαν για το Μουντιάλ και μια κυρία έκανε «ντου» για τον πάτερ Αντώνιο: «Υπάρχει κάποιος που να μην κάνει σεξ;» (vid)
Η γυναίκα δεν σταματούσε να μιλάει σταματώντας το γύρισμα, με τους δημοσιογράφους να προσπαθούν να την απομακρύνουν ευγενικά.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ερμού με μια γυναίκα που είδε κάμερα και έτρεξε να μιλήσει για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου».

Συγκεκριμένα, γινόταν ένα γύρισμα στην Ερμού με αθλητικό περιεχόμενο και δημοσιογράφους να ρωτούν σχετικά με το Μουντιάλ.

Τότε η γυναίκα πήγε στο σημείο και άρχισε να μιλάει ακατάληπτα: «Εγώ του είπα να ανοίξει την Κιβωτό. Βοήθησε πολλά παιδιά που είναι ξεριζωμένα από τις πατρίδες τους. Αν του βάλουν ισόβια θα αυτοκτονήσει όπως αυτοκτόνησε ο άλλος ιερέας. Παντρεύει άντρα με άντρα και γυναίκα με γυναίκα. Όλοι οι άνθρωποι κάνουν σεξ. Να απαγορεύσουμε στους παπάδες αν πεθάνει η πρεσβυτέρα να παντρεύονται. Υπάρχει άνθρωποι που δεν κάνουν σεξ; Μια γυναίκα όταν έχει περίοδο μπορεί να γεννήσει παιδί», έλεγε φωνάζοντας.

Ο δημοσιογράφος της έλεγε πως κάνουν γύρισμα για αθλητικό θέμα, αλλά εκείνη συνέχιζε να μιλάει ακατάπαυστα και ενώ έκανε μια κίνηση να φύγει γύρισε και άρχισε να φωνάζει ξανά.