Tiktoker αποκάλυψε την αλλαγή στις συνήθειες του συντρόφου της που έδειξε πως την απατάει (vid)

Newsroom
Tiktoker αποκάλυψε την αλλαγή στις συνήθειες του συντρόφου της που έδειξε πως την απατάει (vid)
Μια χρήστης του διαδικτύου μοιράστηκε το «ασυνήθιστο» αλλά «κομβικό» σημάδι από το οποίο μπορείτε να καταλάβετε ότι ο σύντροφός σας, σας απατάει.

Viral έχει γίνει ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο μια γυναίκα αφηγείται πώς κατάλαβε ότι ο σύντροφός της την απατάει και μάλιστα συμβουλεύει και τις υπόλοιπες να παρατηρήσουν το ταίρι τους.

Συγκεκριμένα, η Ambyr, από τις ΗΠΑ, ανήρτησε ένα βίντεο στην δημοφιλή πλατφόρμα στο οποίο αναφέρει πόσο πολύ στεναχωρήθηκε όταν διαπίστωσε ότι ο επί τέσσερα χρόνια φίλος της είχε ξαφνικά υιοθετήσει νέους τρόπους περιποίησης.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, αυτό είναι και το κυριότερο σημάδι για να καταλάβει κανείς αν ο/η σύντροφός του τον απατάει.

Τόνισε πως όταν είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά, είχε ξυρίσει το στήθος του για να φανεί ωραίο σ' εκείνη. Του είπε όμως ότι δεν της άρεσε. Στην συνέχεια του βίντεο τονίζει πως μετά από τόσα χρόνια κατάλαβε ότι το είχε κάνει για άλλη.

«Και ναι, αποδείχθηκε ότι το έκανε για να τραβήξει την προσοχή μιας άλλης κοπέλας», ανέφερε.

@ambyyrswales

and yes it turned out he did it to look good for anotber girl

♬ original sound - Marta Courtenay

«Με αρρωσταίνει το γεγονός ότι το έκανε αυτό (σ.σ. να ξυρίσει το στήθος του) ενώ είχε στο μυαλό του κάποια άλλη», σχολίασε η κοπέλα κάτω από το βίντεό της.

Όπως ήταν αναμενόμενο -αφού πρόκειται για ένα θέμα που απασχολεί πάντα τα ζευγάρια- το βίντεο συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια, με αρκετούς να μοιράζονται ανάλογες εμπειρίες.

Συγκεκριμένα, έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές και 550.000 likes.

«Μια αλλαγή στη ρουτίνα είναι δυστυχώς ένα πολύ ισχυρό σημάδι», σχολίασε μια άλλη γυναίκα.