Δημήτρης Οικονόμου: «Δέκα αυτοκίνητα έχει το πάρκινγκ του ΣΚΑΪ, τα 9 είναι του Αλαφούζου» (vid)

Newsroom
Δημήτρης Οικονόμου: «Δέκα αυτοκίνητα έχει το πάρκινγκ του ΣΚΑΪ, τα 9 είναι του Αλαφούζου» (vid)
Ο Δημήτρης Οικονόμου εξήγησε στον Άκη Παυλόπουλο πότε είναι εφικτό να αρχίσει να παρκάρει μέσα στον ΣΚΑΪ.

Μια «αποκάλυψη» είχε γίνει στην χθεσινή (8/12) εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα».

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος τόνισε πως ο Άκης Παυλόπουλος δεν έχει θέση πάρκινγκ στον χώρο στάθμευσης στον ΣΚΑΪ, ενώ ο Δημήτρης Οικονόμου παρκάρει κανονικά στο κανάλι.

Οι δυο δημοσιογράφοι στην σημερινή τους εκπομπή το σχολίασαν και... πάρθηκαν αποφάσεις για το πότε θα αρχίσει να παρκάρει και ο Άκης Παυλόπουλος εντός ΣΚΑΪ.

Μάλιστα ο Δημήτρης Οικονόμου, με αρκετή δόση χιούμορ είπε πως μέσα στο πάρκινγκ του ΣΚΑΪ είναι δέκα αυτοκίνητα, τα εννιά είναι του Γιάννη Αλαφούζου και το ένα δικό του.

Συγκεκριμένα οι δημοσιογράφοι είπαν: «Πριν ξεκινήσουμε σήμερα θέλω να σε ρωτήσω κάτι, γιατί δεν με αφήνεις να παρκάρω;», ρώτησε ο Παυλόπουλος.

«Αφού το θέλεις θα σου απαντήσω. Έχουμε 2022 και 13 μας κάνει 2035. Το 2035 θα παρκάρεις μέσα. Εγώ που είμαι εδώ από το 2009-10, πάρκαρα το 2022. Εσύ πότε θα παρκάρεις; Το πάρκινγκ εδώ, αν δεις, έχει 10 αυτοκίνητα μέσα, τα 9 είναι του Αλαφούζου και το δικό μου, αυτά είναι. Όταν θα βγάλει ένα, τότε θα μπεις μέσα», απάντησε ο Δημήτρης Οικονόμου.