Πανελίστας στο «Πρωινό Μας» παρομοίασε τις αντιδράσεις για Κιμούλη με αυτές για την Χρυσή Αυγή (vid)

Newsroom
Πανελίστας στο «Πρωινό Μας» παρομοίασε τις αντιδράσεις για Κιμούλη με αυτές για την Χρυσή Αυγή (vid)
Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ υπήρξε ένταση ανάμεσα στους δημοσιογράφους του πάνελ, με αφορμή τις αντιδράσεις έξω από το θέατρο.

Ο Γιώργος Κιμούλης είχε πρεμιέρα χτες (8/12) και έγινε διαμαρτυρία με πανό και συνθήματα έξω από το θέατρο, από μια ομάδα ατόμων, οι οποίοι εξέφραζαν την αντίθεσή τους μετά τις καταγγελίες σχετικά με την συμπεριφορά του ηθοποιού σε συναδέλφους του.

Μάλιστα, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρωινό μας», υπήρξε έντονη διαφωνία στο πάνελ σχετικά με τις αντιδράσεις αυτές, με αφορμή της δηλώσεις του ηθοποιού Σπύρου Σαραφιανού.

Κατά την διάρκεια της συζητήσεις, ένα δημοσιογράφος από το πάνελ της εκπομπής ανέφερε πως «τις τελευταίες διαδηλώσεις έξω από θέατρα τις είχαμε επί Χρυσής Αυγής...».

«Μην το κάνεις αυτό! Μην το κάνεις αυτό! Μην τα συνδέεις αυτά τα πράγματα ρε Άγγελε. Μα μην τα συνδέεις αυτά τα πράγματα! Είναι εξωφρενικό αυτό που ακούω, δεν είναι δυνατόν να συνδέουμε τους Χρυσαυγίτες με αυτό», είπε φανερά εκνευρισμένη η Αφροδίτη.

«Δεν τους συνδέει, σαν κατάσταση το εξηγεί», της απάντησε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Εγώ, λοιπόν, σας εξηγώ ότι είναι έξω από ένα θέατρο όπου γίνεται μια παράσταση πολιτισμού, το να πηγαίνεις και με ντουντούκα να προσπαθείς βίαια, γιατί η ντουντούκα δεν είναι βίαια; Με ντουντούκα την ώρα που ο άλλος μέσα να ερμηνεύει;», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

Εξόρμηση στην Αράχωβα για το Tips by Markos!