Τι φέρεται να απαντά ο YouTuber για τα ροζ βίντεο: «Είχα την συγκατάθεση κάθε συντρόφου μου, είναι όλα ψέματα» (vid)

Newsroom
Τι φέρεται να απαντά ο YouTuber για τα ροζ βίντεο: «Είχα την συγκατάθεση κάθε συντρόφου μου, είναι όλα ψέματα» (vid)
Ο 30χρονος Youtuber φέρεται να υποστηρίζει πως ουδέποτε απείλησε κάποια κοπέλα που είχε δεσμό μαζί του, αλλά και ότι είχαν γνώση πως βιντεοσκοπούνται.

Δεκάδες ροζ βίντεο βρέθηκαν στην κατοχή γνωστού Youtuber μετά από καταγγελία πρώην συντρόφου του πως την εκβίασε ότι θα διαρρεύσει υλικό από προσωπικές τους στιγμές.

Ο 30χρονος, που σύμφωνα με την καταγγελία απείλησε την κοπέλα πως σε περίπτωση που χωρίσουν θα φροντίσει να δουν τρίτα πρόσωπα βίντεο που συμμετέχει και η ίδια με ερωτικό περιεχόμενο, μίλησε στην εκπομπή «Live News» και δίνει τη δική του εκδοχή.

«Όλα είναι ψέματα»

«Όλο αυτό είναι ένα ψέμα εις βάρος μου που ειπώθηκε καθαρά για εκδίκηση. Με την κοπέλα που είναι στο βίντεο δεν είχα σχέση. Βρεθήκαμε και τραβήχτηκε ένα βίντεο από κοινού και υπάρχουν μηνύματα που αποδεικνύουν ότι είχε γνώση. Σήμερα με τη συγκεκριμένη κοπέλα είμαστε στα δικαστήρια. Δεν αληθεύει σε καμία περίπτωση ότι την έχω εκβιάσει πως θα κυκλοφορήσω κάποιο δικό μας βίντεο από προσωπική στιγμή», φέρεται να υποστήριξε ο youtuber.

Ο διάσημος Youtuber από τη δική του πλευρά αρνείται τα πάντα. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η κοπέλα που προέβη σε καταγγελία δεν είχε ιδέα ότι βιντεοσκοπείται κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

«Χωρίς τη συναίνεσή της, εξεπλάγην όταν το άκουσε. Η αντίδρασή του ήταν ότι εάν χωρίσουμε θα δημοσιοποιήσω το βίντεο ή θα το στείλω σε άλλον», υποστηρίζει.

Βρέθηκαν 92 ροζ βίντεο στην κατοχή του

Σοκάρει ο αριθμός των βίντεο ερωτικού περιεχομένου που βρέθηκαν στον σκληρό δίσκο του 30χρονου, μετά από έρευνα της αστυνομίας. Ο Youtuber φέρεται να υποστηρίζει πως ουδέποτε απείλησε κάποια κοπέλα που είχε δεσμό μαζί του, αλλά και ότι είχαν γνώση πως βιντεοσκοπούνται.

«Στα κινητά όλων των ανθρώπων υπάρχουν ερωτικά βίντεο. Η αστυνομία πήρε όλα μου τα αρχεία και μέσα σε αυτά έχω βίντεο από προσωπικές μου στιγμές. Τα βίντεο είναι ερωτικού περιεχομένου με σχέσεις που είχα παλαιότερα. Σε κάθε ένα από αυτά η τότε σχέσεις μου έδιναν τη συγκατάθεσή τους και ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο πλευρές», τονίζει.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται, με τον τελευταίο λόγο να τον έχει η δικαιοσύνη.