Εξοργισμένη η γυναίκα που παντρεύτηκε φάντασμα καθώς ο «σύζυγός» της κατέστρεψε τον μήνα του μέλιτος στο Barry Island (vid)

Newsroom
Εξοργισμένη η γυναίκα που παντρεύτηκε φάντασμα καθώς ο «σύζυγός» της κατέστρεψε τον μήνα του μέλιτος στο Barry Island (vid)
Μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι «παντρεύτηκε ένα φάντασμα» είναι έξαλλη αφού ο νέος της σύζυγος «κατέστρεψε» το μήνα του μέλιτος στο νησί Barry.

Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Brocarde έχει μιλήσει στο παρελθόν για την ασυνήθιστη σχέση της με το φάντασμα Edwardo, αφού παντρεύτηκε τον απόκοσμο καλό της νωρίτερα φέτος.

Το ζευγάρι φέρεται να συναντήθηκε για πρώτη φορά όταν ο Edwardo «εισέβαλε» στην κρεβατοκάμαρά της μέσα στη νύχτα πέρυσι, στέλνοντας «αισθήσεις» στο σώμα της. Έκτοτε, ανέβασαν τα πράγματα ένα σκαλί πιο ψηλά με τον γάμο τους, αφού αντάλλαξαν φιλια στο The Asylum Chapel στο Λονδίνο το Halloween.

Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι ο μήνας του μέλιτος δεν ήταν καθόλου ευχάριστος για την Brocarde και τον φανταστικό εραστή της - ο οποίος, όπως λέει, "κατέστρεψε" τον μήνα του μέλιτος στο νησί Barry στο Glamorgan της Νότιας Ουαλίας.

Μιλώντας στην Daily Star, η Brocarde θυμήθηκε πώς καλύφθηκε με άμμο και της έσπρωξαν ένα χωνάκι παγωτού στο πρόσωπο, αφού ο νέος της σύζυγος προσπάθησε να γίνει «παθιασμένος».

«Όλο το ταξίδι φαινόταν να γίνεται όλο και χειρότερο», είπε. «Ο Εντουάρντο νόμιζε ότι ήταν παθιασμένος και ρομαντικός με το να με ρίχνει στο έδαφος για να ξεφαντώσω στην άμμο, αλλά εγώ προσπαθούσα να μοιραστώ το παγωτό μου μαζί του και αυτό πήγε παντού, στο πρόσωπό μου, στα μαλλιά μου και φυσικά η άμμος κόλλησε πάνω του, οπότε έμοιαζα σαν να είχα παλέψει με έναν τεράστιο γλάρο». αποκάλυψε στη συνέχεια

Η Brocarde συνέχισε: «Θα έπρεπε να είχαμε περάσει έναν καταπληκτικό μήνα του μέλιτος, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά όλα καταστράφηκαν. Ο άντρας μου ήταν πάντα απρόβλεπτος, οπότε είναι χαρακτηριστικό ότι κατέστρεψε τον μήνα του μέλιτος μας!»

«Ο Edwardo προφανώς δεν έχει τραπεζική κάρτα, οπότε πάντα εγώ πρέπει να πληρώνω τον λογαριασμό όπου κι αν επισκεπτόμαστε... και σίγουρα του αρέσει να ξεσαλώνει στα μίνι μπαρ των δωματίων του ξενοδοχείου μας» αποκάλυψε στο τέλος.