Τρομακτικό περιστατικό καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας με γυναίκα να πέφτει στο κενό (vid)

Newsroom
Τρομακτικό περιστατικό καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας με γυναίκα να πέφτει στο κενό (vid)
Αποδείχθηκε ότι το σχοινί είχε σπάσει στην κορυφή, με πλάνα που μοιράστηκαν στο διαδίκτυο να προκαλούν τρόμο.

Ένα τρομακτικό περιστατικό συνέβη το 2012, όταν η Erin ταξίδευε στην Αυστραλία και αποφάσισε να κάνει ένα άλμα πάνω από τον ποταμό Ζαμβέζη στους καταρράκτες της Βικτώριας.

Σε αντίθεση με τα βίντεο που βλέπετε συχνά στο Instagram, όπου κάποιος κάνει χαριτωμένη βουτιά στο κενό, η Erin βίωσε μια μοναδική και συνάμα σοκαριστική εμπειρία. Το σχοινί της έσπασε και έπεσε κατακόρυφα στο ποτάμι.

Μιλώντας στον Guardian για το βίωμα της, η Erin είπε μόλις μια μέρα πριν το περιστατικό είχε αστιευθεί πως έχει έρθει η ώρα να πεθάνει.

Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα μπορούσα να το πιστέψω ότι θα πέθαινα, ένιωθα νευρική, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι κάτι θα μπορούσε να πάει στραβά. Ήμουν το 105ο άτομο που πήδηξε εκείνη την ημέρα. Στάθηκα στην πλατφόρμα, κοίταξα τους αστραγάλους μου, οι οποίοι ήταν δεμένοι μεταξύ τους, και ανησύχησα δυνατά ότι τα πόδια μου θα γλίστρησαν. Κάποιος είπε ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα συνέβαινε».

«Πριν πηδήξω σκέφτηκα: Για ποιο λόγο να κάνω κάτι τέτοιο. Αλλά με συνεπήρε η στιγμή, και απλώς άνοιξα τα χέρια μου και έπεσα προς τα εμπρός». Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ένιωσα ένα τράνταγμα στο στήθος μου. Μετά ένιωσα να χτυπάω στο νερό τότε συνειδητοποίησα ότι κάτι είχε πάει στραβά».

Αποδείχθηκε ότι το σχοινί είχε σπάσει στην κορυφή, με πλάνα που μοιράστηκαν στο διαδίκτυο και δείχνουν τη στιγμή που πήδηξε από τη γέφυρα και το σχοινί να σκίζεται. Η ίδια θυμήθηκε: «Ο ήχος των φυσαλίδων ήταν τόσο δυνατός. Ένιωσα σαν να με είχαν χαστουκίσει παντού. Τα πνευμόνια μου είχαν πάρει φωτιά και πάλευα να αναπνεύσω».