Kirstie Alley: Πέθανε σε ηλικία 71 ετών η ηθοποιός

Newsroom
Kirstie Alley: Πέθανε σε ηλικία 71 ετών η ηθοποιός
Η ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή νικημένη από την επάρατη νόσο. Την θλίψη του για την απώλειά της εξέφρασε και ο Τζον Τραβόλτα.

Η Kirstie Alley, γνωστή για το ρόλο της στην κωμική σειρά «Cheers» τη δεκαετία του 1980 και του 1990, πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 71 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς της.

Γεννημένη στη Wichita του Κάνσας, η Alley εγκατέλειψε το πανεπιστήμιο και μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να εργαστεί ως σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων και να ασχοληθεί με τη Σαηεντολογία. Έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο το 1982 στην ταινία Star Trek II: Η οργή του Καν. Μετά την επιτυχία της στο Cheers, η Alley πρωταγωνίστησε στο πλευρό του John Travolta στην οικογενειακή ρομαντική κωμική σειρά ταινιών, "Look Who's Talking".

Το 2020, η Alley δήλωσε ότι ήλπιζε ότι αυτή και ο Travolta θα έκαναν άλλη ταινία που θα συνέχιζε την ιστορία που εξελίχθηκε στο «Κοίτα ποιος μιλάει τώρα». Εμφανιζόμενη στην εκπομπή The Talk είπε, «Ο John και εγώ, και οι δύο θέλουμε πραγματικά να το κάνουμε, γιατί πιστεύουμε ότι θα είναι αστείο να είμαστε ο παππούς και η γιαγιά».

Η Alley πέθανε λίγο αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο, ανακοίνωσαν τα παιδιά της True και Lillie Parker στη σελίδα της στο Twitter.

Ο John Travolta αναπολεί τη φιλία του με την Kirstie Alley μετά το θάνατό της τη Δευτέρα. Η Alley πέθανε λίγο αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο, ανακοίνωσαν τα παιδιά της True και Lillie Parker στη σελίδα της στο Instagram. Αντιδρώντας στην απώλεια, ο Travolta μοιράστηκε μια εντυπωσιακή φωτογραφία της Alley και πρόσθεσε μια άλλη που τους δείχνει να χαμογελούν ο ένας στον άλλο.

«Η Christie ήταν μία από τις πιο ιδιαίτερες σχέσεις που είχα ποτέ», είπε για την εκλιπούσα ηθοποιό. Ο Travolta πρόσθεσε: «Σε αγαπώ Kirstie. Ξέρω ότι θα ξανασυναντηθούμε».