Μητσοτάκης: «Εφάπαξ ενίσχυση 600 ευρώ σε αστυνομικούς και λιμενικούς»

Newsroom
Μητσοτάκης: «Εφάπαξ ενίσχυση 600 ευρώ σε αστυνομικούς και λιμενικούς»
Μπόνους 600 ευρώ το Δεκέμβριο σε όλους τους ενστόλους ΕΛΑΣ και Λιμενικού και διατήρηση του πλαφόν 3% στις επαγγελματικές μισθώσεις για ένα ακόμη χρόνο ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.

Σε εξαγγελία εφάπαξ ενίσχυσης των υπαλλήλων της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού με 600 ευρώ τον Δεκέμβριο προχώρησε ο πρωθυπουργός από την Τρίπολη, όπου πραγματοποίησε ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.

Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη και μίλησε στην παρουσίαση του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2030, προϋπολογισμού 5,25 δισ. ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερα από 200 έργα και αρκετές πρόσθετες παρεμβάσεις.

«Με βάση τις μεγάλες δυσκολίες της αγοράς και γνωρίζοντας πόσο δύσκολες είναι οι συνθήκες στην αγορά, διατηρείται για άλλο έναν χρόνο το πλαφόν 3% στις επαγγελματικές μισθώσεις» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

«Με δεδομένη την 24ωρη αυξημένη αστυνόμευση, με δεδομένη την πλάτη που έβαλαν οι ένστολοί μας όλα αυτά τα χρόνια, χορηγούμε εφάπαξ ενίσχυση σε όλους τους ενστόλους της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού. Όλο το μάχιμο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού θα λάβει τον Δεκέμβριο 600 ευρώ ανά υπάλληλο, οριζόντια, μαζί με τη μισθοδοσία» ήταν η εξαγγελία του πρωθυπουργού.