Ξέσπασμα συγγενών του 16χρονου: «Και τι έγινε που δεν πλήρωσε, έπρεπε να τον σκοτώσουν;» (vid)

Newsroom
Ξέσπασμα συγγενών του 16χρονου: «Και τι έγινε που δεν πλήρωσε, έπρεπε να τον σκοτώσουν;» (vid)
Ο συγγενής του παιδιού ξέσπασε έξω από το νοσοκομείο, υποστηρίζοντας πως υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να τον τιμωρήσουν αφού δεν πλήρωσε, όχι όμως να τον πυροβολήσουν.

Ξέσπασαν οι συγγενείς του 16χρονου ο οποίος δεν πλήρωσε στο βενζινάδικο, τον κατεδίωξε η Αστυνομία και άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ ο οποίος συνελήφθη, φέρεται να τον τραυμάτισε στο κεφάλι.

Συγκεκριμένα, είναι συγκεντρωμένοι έξω από το «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης και μιλώντας στην ΕΡΤ ένας εξ' αυτών ανέφερε: «Για το παιδί μας λένε ότι του έβγαλαν την σφαίρα από το κεφάλι, αλλά είναι ετοιμοθάνατο, κρέμεται η ζωή του από μια κλωστή. Δεν ξέρω τώρα οι γιατροί αν δεν θέλουν να μας το πουν. Το παιδί τίποτα, πήγε να βάλει βενζίνη, δεν έκανε τίποτα. Έχουμε αποδεικτικά στο κινητό. Το παιδί μέχρι τις 2:30 ήταν με τους φίλους του. Πήγε να βάλει βενζίνη γιατί είχε τραγούδια στ' αμάξι. Δεν έγινε καταδίωξη. Κι αν δεν πλήρωσε στο βενζινάδικο τι έγινε; Πρέπει να το σκοτώσεις; Πες ότι δεν πλήρωσε, πρέπει να το σκοτώσεις; Γίνεται έτσι; Πάρε τον αριθμό, έλα στο σπίτι, ξέρεις που είναι το παιδί, κάνε του καταγγελία, πάρε τον εισαγγελέα. Εντάξει; Έκανε ένα λάθος, όχι να το σκοτωθούμε. Έχει κι ένα μωράκι, 1,5 χρονών, αυτό που έκανε είναι απαράδεκτο».

Εξόρμηση στην Αράχωβα για το Tips by Markos!