Αντιδράσεις για τον αμετανόητο Γιαννόπουλο και την Μποφίλιου: «Θα έπρεπε να ήταν ρακένδυτη και να πίνει ελληνικό στο βουνό;» (vid)

Newsroom
Αντιδράσεις για τον αμετανόητο Γιαννόπουλο και την Μποφίλιου: «Θα έπρεπε να ήταν ρακένδυτη και να πίνει ελληνικό στο βουνό;» (vid)
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός εξήγησε γιατί έγραψε αυτό στην ανάρτησή του, με την Έλενα Χριστοπούλου να αντιδρά.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε στον σάλο που έχει ξεσπάσει μετά την ανάρτησή του σχετικά με την Νατάσα Μποφίλιου.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανέφερε αρχικά για όσα γράφει στην ανάρτησή του: «Όχι, δεν το έχω μετανιώσει επειδή θα έλεγα ότι είναι το κλασσικό μου χιούμορ. Είναι το κλασσικό καυστικό μου σχόλιο το οποίο κάνω στο ραδιόφωνο τα τελευταία 35 χρόνια, κατά καιρούς στην τηλεόραση όταν συμμετέχω σε κάποιες εκπομπές και είναι -κατά την άποψή μου- ένα σχόλιο αναμενόμενο. Από ποια άποψη είναι αναμενόμενο και χαίρομαι που τα λέμε και θα μου δοθεί η ευκαιρία να το αναλύσω. Στον χώρο της σοουμπιζ που η μουσική είναι ένα μεγάλο κομμάτι, κανένας δεν είναι "αθώος". Και τι εννοώ... Όλοι εξειδικευόμαστε σε κάτι. Εγώ π.χ., έχω ταυτιστεί όπως είπα και πριν μ' ένα καυστικό χιούμορ κι ένα καυστικό σχόλιο. Οι καλλιτέχνες ταυτίζονται πρωτίστως με το ρεπερτόριο το οποίο τραγουδούν. Δευτερευόντως έχουν μια εικόνα, π.χ. η Τάμτα είναι μια καλή τραγουδίστρια κι ένα fashion icon, ο Γιάννης Πλούταρχος λαϊκός τραγουδιστής και το καλό παιδί. Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι μια εξαιρετική έντεχνη τραγουδίστρια και μια πολιτικοποιημένη ερμηνεύτρια, η οποία τον τελευταίο καιρό δίνει όλο και περισσότερο χώρο στην εκδήλωση της πολιτικής της πεποίθησης. Όταν η πολιτική πεποίθηση είναι ανοιχτά "θέλω να πάρω τα βουνά", "είμαι κομμουνίστρια" και πας στο κομμάτι της μόδας, γιατί η μόδα είναι τέχνη κατά τη γνώμη μου. Είναι ένα καταναλωτικό κομμάτι η μόδα. Ο κομμουνισμός απεχθάνεται τον καταναλωτισμό. Όταν υπάρχει μια διάσταση λεγομένων και πεπραγμένων, θα έρθω εγώ και θα κάνω το σχόλιό μου».

Στην συνέχεια ακολούθησε μια μικρή ένταση με την Έλενα Χριστοπούλου.

«Άρα η Νατάσσα δεν μπορεί να είναι γυναίκα; Δεν μπορεί να έχει φίλες σχεδιάστριες; Δεν μπορεί να πάει στο Λονδίνο; Επειδή είναι κομμουνίστρια; Η Τάμτα, η Βίσση, η Βανδή, συγγνώμη να ρωτήσω προσπαθώ», είπε η μάνατζερ.

«Λυπάμαι αλλά παραποιείς τα λεγόμενά μου. Γνωριζόμαστε, σε εκτιμώ, παραποιείς τα λεγόμενά μου. Δεν είπα αυτό το πράγμα. Οι άνθρωποι ταυτιζόμαστε με μια εικόνα. Είσαι μάνατζερ και γνωρίζεις ότι εξειδικευόμαστε σε κάτι. Τους καλλιτέχνες που μανατζάρουμε χαιρόμαστε να εξειδικεύονται σε κάτι για να απευθύνονται σ' ένα συγκεκριμένο κοινό. Όταν λοιπόν η εικόνα είναι αυτή και έρχονται πεπραγμένα τα οποία είναι τελείως αντίθετα με την εικόνα», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Θα ήταν ρακένδυτη καλύτερα να έπιναν ελληνικό καφέ σ' ένα βουνό δηλαδή;», ρώτησε η Έλενα Χριστοπούλου εκφράζοντας εμφανώς την αντίθεσή της με τα λεγόμενά του.

«Αυτά που λες είναι ακρότητες, τις οποίες δεν λέω εγώ. Λέω άλλο πράγμα το οποίο πιστεύω ότι το εξήγησα αρκετά αναλυτικά. Είπα ότι υπάρχει η διάσταση λεγομένων και πεπραγμένων. Δεν γίνεται να είσαι κομμουνιστής και να είσαι υπέρ του καταναλωτισμού της μόδας. Φυσικά να πας, να κάνεις ό,τι θέλεις...», απάντησε ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

Η απάντηση της Μποφίλιου

Η Έλενα Χριστοπούλου υποστήριξε ότι είχε διάλογο με την Νατάσσα Μποφίλιου για τα σχόλια σε βάρος της που γράφτηκαν τα τελευταία 24ωρα με την τραγουδίστρια να της λέει: «Τι να απαντήσει κανείς σε ένα τέτοιο αφήγημα; Δεν πτοούμαι με τίποτα και συνεχίζω».