Η τρομακτική στιγμή που κογιότ επιτίθεται και δαγκώνει κοριτσάκι στις ΗΠΑ(vid)

Newsroom
Η τρομακτική στιγμή που κογιότ επιτίθεται και δαγκώνει κοριτσάκι στις ΗΠΑ(vid)
Ο πατέρας του κοριτσιού προσπαθούσε να απομακρύνει το άγριο ζώο πετώντας του πέτρες.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας έδειξε ένα κοριτσάκι δύο ετών να δέχεται επίθεση από κογιότ μέρα μεσημέρι της Παρασκευής (2/12) στο μπροστινό γκαζόν ενός σπιτιού στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ

Στο βίντεο, η οικογένεια φαίνεται να βγαίνει από το αυτοκίνητό της όταν ένα κογιότ πλησιάζει το κορίτσι στο μπροστινό γκαζόν και αρχίζει να το σέρνει από τα πόδια, με αποτέλεσμα το μικρό παιδί να ουρλιάζει. Όταν πλησιάζει ο πατέρας του κοριτσιού, το κογιότ αφήνει το κορίτσι και υποχωρεί.

«Ήθελα απλώς να βεβαιωθώ ότι ήταν καλά», δήλωσε η μητέρα του κοριτσιού, Shira Eliyaheo, σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο. Στις εικόνες απεικονίζεται ο πατέρας του κοριτσιού να πετάει μια πέτρα στο ζώο.

«Την άρπαξα και την ξάπλωσα κάτω», δήλωσε η μητέρα. «Μόλις είδα αίμα στο παντελόνι της τρομοκρατήθηκα. Έπειτα είδα την ουλή που είχε δημιουργηθεί στο πόδι της, ήταν απλά τρομερό» συμπλήρωσε η μητέρα του ατυχές κοριτσιού.

Φέτος έχουν σημειωθεί αρκετές επιθέσεις κογιότ στην περιοχή της Νότιας Καλιφόρνιας. Τον Απρίλιο, ένα άλλο κοριτσάκι 2 ετών δέχθηκε επίθεση από κογιότ σε παραλία της πόλης Huntington Beach. Οι αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν στη συνέχεια πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο κογιότ στην περιοχή. Η παιδί υπέστη σοβαρά τραύματα, αλλά επέζησε.