Ακτιβιστές διώχθηκαν άρον-άρον από το μαγαζί του Salt Bae: Τους έβγαλαν σηκωτούς (vid)

Newsroom
Ακτιβιστές διώχθηκαν άρον-άρον από το μαγαζί του Salt Bae: Τους έβγαλαν σηκωτούς (vid)
Περιβαλλοντικοί ακτιβιστές απομακρύνθηκαν από το μαγαζί του Salt Bae από το προσωπικό μετά από διαμαρτυρία στο χώρο.

Ο περιβόητος Νουσρέτ Γκιοκτσέ έχει απασχολήσει ανά περιόδους τα μέσα ενημέρωσης είτε λόγω των προκλητικών δηλώσεων είτε των υπέρογκων ποσών στις αποδείξεις των καταστημάτων του. Έτσι και χθες το βράδυ κατάφερε να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου έλαβε μέρος ένα περιστατικό με ακτιβιστές. Στο κατάστημα του διάσημου επιχειρηματία στο Λονδίνο, ακτιβιστές πήγαν να διαμαρτυρηθούν. Οι ακτιβιστές είχαν πραγματοποίησει κράτηση στο μαγαζί του Νουσρέτ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι ακτιβιστές διαμαρτύρονταν για τα δικαιώματα των ζώων, καθώς φώναζαν στους θαμώνες του μαγαζιού να υιοθετήσουν μια διατροφή βασισμένη σε ρίζες και λαχανικά.

Ωστόσο όπως φαίνεται και στο βίντεο η διαδήλωση δεν άρεσε ιδιαίτερα σε κανέναν από τους ανθρώπους που παρευρίσκονταν στο κατάστημα χθες το βράδυ. Αντί αυτού οι υπάλληλοι του μαγαζιού απομάκρυναν έναν-έναν τους διαδηλωτές και τους άφηναν έξω στο δρόμο.

Το βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει ήδη κάνει το γύρο του κόσμου, φαίνεται πως ένα γκρουπ γυναικών να κουβαλούν μια γυναίκα και να την αφήνουν πάνω στο δρόμο.

Μιλώντας για αυτή την ειρηνική διαδήλωση, ο φοιτητής Ben Thomas είπε «Κάτι πρέπει να γίνει για να σταματήσει η κτηνοτροφία». Τέλος δήλωσε πως εστιατόρια σαν και αυτό προάγουν ένα σύστημα το οποίο είναι διεφθαρμένο