Στάθης Σχίζας: «Άμα δεν έχει το πάνω χέρι η γυναίκα σου, σημαίνει ότι δεν την γουστάρεις» (vid)

Newsroom
Στάθης Σχίζας: «Άμα δεν έχει το πάνω χέρι η γυναίκα σου, σημαίνει ότι δεν την γουστάρεις» (vid)
Ο νικητής του Survivor μίλησε για τις συζητήσεις που έχει για τη συμμετοχή του στο All-Star Survivor, για τα ποσά που δίνονται στο παιχνίδι αλλά και ποια πρόσωπα θα αφήσει πίσω αν πάει.

O Στάθης Σχίζας μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη συμμετοχή του στον All-Star Survivor, στην σύντροφό του την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αλλά και στο πώς λειτουργεί ο ίδιος στις σχέσεις του.

«Μου έχει γίνει πρόταση, θα είναι αστείο να σου πω ότι δεν έχει γίνει. Έχουμε συζητήσει, με τιμάει πολύ αλλά δεν είναι κάτι δεδομένο. Με τα χρήματα εκτός του ότι είμαι εντάξει, γιατί είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσό τη σήμερον ημέρα, θα ήταν ψέματα να πούμε ότι δεν είναι τα λεφτά σοβαρά το θεωρώ και δίκαιο όλοι να παίρνουμε τα ίδια ανεξαρτήτως νικητή», τόνισε ο Στάθης Σχίζας.

«Επίσημα είμαστε, πόσο πιο επίσημα; Μαζί μένουμε, μαζί βγαίνουμε. Ο γάμος για μένα είναι ένα χαρτί. Ξέρεις πόσα ζευγάρια είναι παντρεμένα αλλά δυστυχισμένα; Εγώ προτιμάω να είμαι ανύπαντρος αλλά ευτυχισμένος», σχολίασε ο πρώην νικητής του Survivor για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Για τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην συντρόφου της, απαντά: «Άμα δεν έχει το πάνω χέρι η γυναίκα σου, σημαίνει ότι δεν την γουστάρεις. Έτσι το ‘χω εγώ στο μυαλό μου. Τις γυναίκες μας τις έχουμε βασίλισσες, τις φροντίζουμε, τις προσέχουμε. Αν δεν έχει και το πάνω χέρι, σημαίνει ότι δεν τη γουστάρουμε και πάρα πολύ».