Συνελήφθη γνωστός τράπερ: Είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές

Newsroom
Συνελήφθη γνωστός τράπερ: Είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές
O τραπερ πριν από μερικούς μήνες είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη με την εμπλοκή του σε επίθεση με μαχαίρι σε καφετέρια στο Περιστέρι.

Στη σύλληψη πασίγνωστου τράπερ ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, προχώρησαν αστυνομικοί τα ξημερώματα του Σαββάτου (3/12).

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Law and Order, ο τράπερ εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο στο όχημα του, να κατέχει πιστόλι, χωρίς να έχει άδεια. Άμεσα οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο τμήμα ασφάλειας του Αγίου Παντελεήμονα.

Περίπου στις 2:30 αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος και το σταμάτησαν για έλεγχο. Κατά τη διάρκεια του έλεγχου οι αστυνομικοί βρήκαν ένα πιστόλι που είχε παράνομα στην κατοχή ο 26χρονος καθώς και ένα μαχαίρι και τον συνέλαβαν. Επίσης συνελήφθη και ο 21χρονος συνεπιβάτης, που έφερε και αυτός μαχαίρι.

Ο τράπερ που είχε απασχολήσει προ ολίγων μηνών την κοινή γνώμη με την εμπλοκή του σε επίθεση με μαχαίρι μέσα σε καφετέρια στην οδό Λένορμαν στο Περιστέρι, αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα εντός της ημέρας.