Πώς ένας απίθανος τύπος κατάφερε να χωρέσει 20 τετραγωνικά χλοοτάπητα στο αμάξι του (vid)

Newsroom
Πώς ένας απίθανος τύπος κατάφερε να χωρέσει 20 τετραγωνικά χλοοτάπητα στο αμάξι του (vid)
Ο νεαρός άντρας κατάφερε το ακατόρθωτο, αφού χώρεσε χλοοτάπητα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

Ένας αρκετά φιλόδοξος άντρας από την Αυστραλία προσπάθησε να κάνει το ακατόρθωτο. Συγκεκριμένα, ήθελε να δοκιμάσει τη χωρητικότητα του αμαξιού του με αποτέλεσμα να το καταστρέψει.

Όλα ξεκίνησαν από ένα στοίχημα που είχε βάλει με το φίλο του για το αν μπορεί να χωρέσει στο αμάξι του 20 τετραγωνικά μέτρα χλοοτάπητα. Όπως φαίνεται στο βίντεο ο άνδρας πακετάρει το γρασίδι στο αυτοκίνητό του, με τους χρήστες του διαδικτύου να μένουν άναυδοι από το κατόρθωμα.

Το βίντεο αρχίζει με έναν άνδρα να πλησιάζει το μικρό μαύρο αυτοκίνητο που είναι γεμάτο με κομμάτια χλοοτάπητα και να λέει: «20 τετραγωνικά μέτρα χλοοτάπητα σε ένα τόσο μικρό αμάξι, όχι κι άσχημα, ε;».

1

Τα σχόλια στο βίντεο ποικίλουν, με αρκετούς χρήστες του διαδικτύου να αναρωτιούνται το λόγο που οδήγησαν το νεαρό άντρα να καταστρέψει το αμάξι του. Αρκετοί μάλιστα του επισήμαναν πως υπάρχει υπηρεσία στο κατάστημα προκειμένου να μεταφέρουν το γρασίδι στο σπίτι του. Το βίντεο κλείνει με την εικόνα του εσωτερικού του αυτοκινήτου, αφού έχει αφαιρεθεί το γρασίδι και αποτελεί τον εφιάλτη κάθε οδηγού.