Κολωνός: «Ο Μίχος έχει εξαφανίσει ένα κινητό με στοιχεία ανδρών» καταγγέλλει η θεία της 12χρονης (vid)

Newsroom
Κολωνός: «Ο Μίχος έχει εξαφανίσει ένα κινητό με στοιχεία ανδρών» καταγγέλλει η θεία της 12χρονης (vid)
Συγκλονίζουν όσα λέει για τη φρίκη που ζούσε η ανιψιά της.

H θεία της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία ξετύλιξε το κουβάρι για το μαρτύριο της ανιψιάς της, που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας, μίλησε για το πώς ξεκίνησαν όλα, καθώς και για την ψυχολογική κατάσταση της ανήλικης

Η γυναίκα μίλησε αποκλειστικά στο Mega και το LiveNews για πρώτη φορά και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι «To τηλέφωνο που είχε τα περισσότερα στοιχεία αυτός, δεν του το βρήκανε. Γιατί όταν ένα μήνα τον αφήνεις έξω, ενώ εμείς τον είχαμε προειδοποιήσει, χωρίς να γνωρίζουμε βέβαια τι έπρεπε να γίνει, επάνω στην σύγχυση, το εξαφάνισε αυτό το τηλέφωνο που έκανε τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, που πήγαινε το παιδί στα σπίτια.»

Στην μαρτυρία της ανέφερε ακόμα ότι «Υπάρχουν πάρα πολλοί εκεί έξω, υπάρχουν και άλλοι μάλλον, για να μην πω πάρα πολλοί, οι οποίοι δεν έχει γίνει τίποτα με αυτούς»

«Το παιδί ήξερε ακριβώς τα τηλέφωνα του, λείπει λέει ένα τηλέφωνο που δεν του βρήκανε, το οποίο μ’ αυτούς μιλούσε που πήγαινε στα σπίτια, αν δεν βρούνε λοιπόν αυτό το τηλέφωνο, ή αν δεν μπορεί η τηλεφωνική (εταιρεία) γιατί δεν ξέρω τι γίνεται με αυτά, να βρει χωρίς συσκευή με ποιους μιλούσε ο κύριος, δεν θα βρει ποτέ αυτούς που πήγαν στα σπίτια.» επισήμανε.

Επέμεινε δε, ότι υπάρχουν και άλλα άτομα. «Υπάρχουν και άλλα άτομα, σε ένα τηλέφωνο που βρήκανε της μικρής που ήταν σπασμένο, η μικρή μου είπε ότι: «εκεί θεία υπάρχουν και άλλοι» και λέει είχε κάνει δύο φορές επαναφορά και της είπανε από την αστυνομία ότι δεν μπορούν ίσως να βρούνε τα στοιχεία. Έναν hacker να βάλεις, θα στα βρει όλα και επαναφορά να έχεις κάνει, δεν μπορεί να χάνονται όλα», αποκάλυψε.

«Φοράει όλη την ώρα μία κουκούλα φοβάται να βγει έξω και στο Χαμόγελο του Παιδιού, 2 μήνες αρνούνταν να βγει έξω. Αυτό που είδα εγώ το βράδυ γιατί μου έκανε και πυρετό και δεν το περίμενα τόσο καταλάβατε, γιατί εδώ πάντα χαιρόταν όταν ερχόταν, δεν περίμενα τόσο τραγική κατάστασής δεν μπορώ θεία να κοιμηθώ βλέπω συνέχεια αυτόν μπροστά μου θέλω την μαμά», λέει αρχικά.

Πρόσθεσε δε ότι «Εγώ την είχα και το Πάσχα εδώ την είχα ένα μήνα δεν κατάλαβε ο νονός ο φίλος μου κανένας μας τίποτα βλέπαμε ένα κανονικό παιδί το οποίο βέβαια επειδή μπήκε στην εφηβεία και τώρα αδιαθέτησε η μικρή λέγαμε ίσως να έχει λίγο παραπάνω νεύρα. Όταν είδα τα βίντεο εγώ σκεφτείτε ψυχολογικά ήμουνα τρεις μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ έβλεπα εγώ εφιάλτες και τι έβλεπα».