Ρέμος για τον πάτερ Αντώνιο: «Έχω την καλύτερη άποψη, ας μην προτρέχουμε» (vid)

Newsroom
Ρέμος για τον πάτερ Αντώνιο: «Έχω την καλύτερη άποψη, ας μην προτρέχουμε» (vid)
Ο διάσημος τραγουδιστής παραμένει επιφυλακτικός για τα όσα έχουν αποκαλυφθεί για τις δράσεις της Κιβωτού.

O Αντώνης Ρέμος δήλωσε «Φοβάμαι πως ίσως λίγο υπάρχει μια υπερβολή σε όλο αυτό που συμβαίνει». Σε δηλώσεις που προέβη στην εκπομπή «Πρωινό μας», ο Αντώνης Ρέμος από το Βόλο που βρίσκεται για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης, δήλωσε πως «είμαι από τους πρώτους που συνέφεραν στο έργο της Κιβωτού του Κόσμου». Ο τραγουδιστής ανέφερε πως από τη στιγμή που η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να περιμένουμε το πόρισμα της δικαιοσύνης. Ο τραγουδιστής θεωρεί αδιανόητο να σταυρώνουμε ανθρώπους που έχουν προσφέρει τη ζωή τους για τη προστασία των παιδιών.

«Εγώ που ξέρω λίγο τον πατέρα Αντώνιο, έχω την καλύτερη άποψη. Επειδή είμαι από τους πρώτους που συνέβαλα στους τηλεμαραθώνιους για να αγοράσουν το πρώτο μεγάλο κτίριο στο Κολωνό, δεν θέλω να το πιστέψω; Δεν μπορώ να το πιστέψω; Είμαι επιφυλακτικός».

Ο τραγουδιστής με έντονο ύφος δήλωσε πως υπάρχει η τάση να καταδικάζουμε γρήγορα χωρίς απτές αποδείξεις και σταυρώνουμε ανθρώπους, χωρίς να περιμένουμε το πόρισμα της δικαιοσύνης.

Παρά τη δυσπιστία που έχει ο Αντώνης Ρέμος για την υπόθεση της Κιβωτού είναι αξιοσημείωτο να τονιστεί το γεγονός πως ο εισαγγελέας κ. Ιωάννης Σέβης έχει δώσει παραγγελία στην διεύθυνση της οικονομικής αστυνομίας ζητώντας την διενέργεια έρευνας στα οικονομικά του οργανισμού. Πιο συγκεκριμένα θα διενεργηθούν τα ακόλουθα:

  • Φορολογικός έλεγχος για την τελευταία 5ετία
  • Γνωστοποίηση του πορίσματος διοικητικού ελέγχου
  • Έρευνα για το αν έχουν χορηγηθεί εθνικές ή κοινοτικές επιχορηγήσεις
  • Άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών για την τελευταία 5ετία τόσο της Κιβωτού όσο και 11 φυσικών προσώπων.