Το χειρότερο τατουάζ με διαφορά: «Κάθε φορά που θα παίρνω μια απαίσια απόφαση, θα ανατρέχω στο βίντεο» (vid)

Newsroom
Το χειρότερο τατουάζ με διαφορά: «Κάθε φορά που θα παίρνω μια απαίσια απόφαση, θα ανατρέχω στο βίντεο» (vid)
Ένας τύπος άφησε το διαδίκτυο άναυδο με το να κάνει τατουάζ τις λέξεις «χοτ ντογκ» στο μέτωπό του μέσα σε ένα σταυρό.

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους ακολούθους του, ο λογαριασμός του TikTok @nomad_radtattoo αποκάλυψε το παράξενο χειροτέχνημα, το οποίο χαρακτηρίστηκε από τους θεατές ως «αιώνιο stopper δουλειάς».

Αν και πολλοί κατακεραύνωσαν το τατουάζ και αναρωτήθηκαν γιατί κάποιος θα πλήρωνε γι' αυτό, άλλοι εντυπωσιάστηκαν και διασκέδασαν με το παράξενο εγχείρημα.

@nomad_radtattoo “Finally excited to have a face tat. It’s gonna be sick”…he said. #tattoo #tattoos #crazytattoos #crazytattoostories #hotdog #hotdogs @adrenaline604 #vancouvertattoo #vancouvertattooartist ♬ original sound - nomad_radtattoo

Στη λεζάντα, ο καλλιτέχνης τατουάζ με έδρα το Βανκούβερ έγραψε: «Επιτέλους ενθουσιασμένος που έχω ένα τατουάζ προσώπου. Θα είναι άρρωστο... »είπε.

Δεν είναι σαφές γιατί ο συγκεκριμένος πελάτης επέλεξε να κάνει τατουάζ με το όνομα του ψητού λουκάνικου, αλλά προφανώς δεν είναι η πρώτη του φορά κάτω από την πένα του μελανιού, καθώς στο βίντεο φαίνεται να έχει και άλλα τατουάζ κατά μήκος των χεριών του.

Παρόλο που δεν φαίνεται η αντίδραση του πελάτη στο τελικό αποτέλεσμα, φαίνεται να μην εκφράζει κανένα δισταγμό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μελάνιασμα και αναφωνεί ότι το τατουάζ στο πρόσωπο θα είναι «άρρωστο».

Πολλές από τις επικρίσεις προήλθαν από συναδέλφους καλλιτέχνες τατουάζ, οι οποίοι επέμειναν ότι θα αρνούνταν να δημιουργήσουν το τατουάζ που φαίνεται στο βίντεο.
Ένας συνάδελφος τατουατζής σχολίασε: «Υπήρχαν ορισμένα τατουάζ που αρνήθηκα να κάνω. Αυτό θα ανήκε σε αυτή την κατηγορία», όπως είπε ένας άλλος: «Ήμουν τατουατζής για 8 χρόνια...θα αρνιόμουν να το κάνω αυτό για το καλό του».

Ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Όταν σκέφτομαι ότι έχω ένα κακό τατουάζ θα ανατρέχω σε αυτό το βίντεο», ενώ κάποιος άλλος είπε: Κάθε φορά που παίρνω μια απαίσια απόφαση, θα ξαναβλέπω αυτό και θα νιώθω καλύτερα γι' αυτό».