Τρελή πορεία αυτοκινήτου στη Λαμία που «πήρε αμπάριζα» ό,τι βρήκε μπροστά του και «καρφώθηκε» σε μάντρα (vid)

Newsroom
Τρελή πορεία αυτοκινήτου στη Λαμία που «πήρε αμπάριζα» ό,τι βρήκε μπροστά του και «καρφώθηκε» σε μάντρα (vid)
Η πορεία που ακολούθησε το «4Χ4» ήταν τρελή και κατέληξε σε μάντρα σπιτιού με τους ένοικους να ξυπνάνε έντρομοι.

Με βομβαρδισμένο τοπίο έμοιαζε ένας δρόμος στη Λαμία μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης (1/12).
ΙΧ ιδιωτικής εταιρίας που κινούνταν σε συγκεκριμένη οδό, άγνωστο πως, εξετράπη αριστερά της πορείας του, σκαρφαλώνοντας πάνω στη διαχωριστική νησίδα και ξηλώνοντας ότι βρήκε μπροστά του, καρφώθηκε σε μάντρα σπιτιού!

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η πορεία που ακολούθησε το «4Χ4» ήταν τρελή. Πάνω στη νησίδα γκρέμισε το προειδοποιητικό σήμα και την κολόνα που υπήρχε κάποτε για φανάρια και έφυγε στο αντίθετο ρεύμα.

Εκεί συνεχίζοντας πέρασε ανάμεσα από δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ξηλώνοντας τον προφυλακτήρα του ενός και στη συνέχεια καρφώθηκε στη μάντρα του σπιτιού την οποία και γκρέμισε.

τροχαίο

Έντρομοι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους και δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν.

τροχαίο

Είναι πραγματικά θαύμα που από μία τέτοια τρελή πορεία δεν είχαμε θύματα, ενώ κι ο οδηγός βγήκε σοκαρισμένος, αλλά χωρίς τραυματισμό. Βοήθησε φυσικά το γεγονός ότι το ατύχημα έγινε σε ώρα που η κυκλοφορία πεζών στο σημείο είναι σπάνια, ενώ ευτυχώς δεν υπήρχε και κίνηση από άλλα οχήματα γιατί βγήκε στο αντίθετο ρεύμα.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Τροχαία Λαμίας, ενώ από πολύ πρωί συνεργεία του Δήμου μάζευαν ότι… περίσσεψε από κολόνες και πεζοδρόμιο από την τρελή κούρσα του οχήματος.