Αποκάλυψη: «Η πρώην σύντροφος του Snik πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα μετά από τσακωμό τους» (vid)

Newsroom
Αποκάλυψη: «Η πρώην σύντροφος του Snik πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα μετά από τσακωμό τους» (vid)
Η πρώην σύντροφος του ράπερ φέρεται να πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και είπε στους αστυνομικούς τι συνέβη.

Η σχέση του Snik με την Γιώτα Ιωαννίδου τελείωσε και μάλιστα ο τράπερ έκανε unfollow όλους όσους ακολουθούσε στο Instagram. Ωστόσο αν και είχε ακολουθήσει μόνο την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τελικά την έκανε ξανά unfollow.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γρηγόρης Μπάκας στην εκπομπή του ANT1 «Το πρωινό», ο καυγάς με την -πρώην πλέον- σύντροφό του ήταν τόσο έντονος που εκείνη έφτασε μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα.

«Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε για ποιο λόγο χώρισαν ο Snik και η Γιώτα Ιωαννίδου. Πριν από δυο εβδομάδες έγινε μεγάλος καυγάς στο σπίτι του Snik στα βόρεια προάστια, με αποτέλεσμα η πρώην σύντροφός του να φτάσει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Εκεί δεν έκανε μήνυση αλλά εγγραφή. Δηλαδή περιέγραψε στους αστυνομικούς αυτά που συνέβησαν. Οι αστυνομικοί το λένε εγγραφή, γιατί πήρα τον αδερφό μου που είναι αστυνομικός και μου το είπε λίγο... Λοιπόν, έκανε την εγγραφή, είπε στους αστυνομικούς τι έγινε στο σπίτι, υπήρξε ένα επεισόδιο. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερες λεπτομέρειες, ήταν ο λόγος και η αφορμή που χώρισε το ζευγάρι. Είναι επεισοδιακός ο χωρισμός, την ίδια στιγμή που πριν από δυο μέρες επέστρεψαν από το ταξίδι τους. Γύρισαν και έγινε αυτό το συγκεκριμένο περιστατικό», ανέφερε ο δημοσιογράφος.