Σοκαριστικό βίντεο: Διαγωνιζόμενη σε καλλιστεία στο Μεξικό έπαθε ηλεκτροπληξία

Newsroom
Σοκαριστικό βίντεο: Διαγωνιζόμενη σε καλλιστεία στο Μεξικό έπαθε ηλεκτροπληξία
Μια σοκαριστική στιγμή έλαβε μέρος στα καλλιστεία Miss Sahuayo 2022, καθώς διαγωνιζόμενη έπαθε ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Η Andrea Granados Victor έζησε μια τρομακτική στιγμή που θα κάνει καιρό να ξεχάσει. Το μοντέλο, το οποίο φορούσε μια παραδοσιακή φορεσιά του Μεξικό, τη στιγμή που πήγε να απλώσει το χέρι της για να πάρει το μικρόφωνο έπαθε ηλεκτροπληξία.

Ο παρουσιαστής μόλις αντιλήφθηκε τι συμβαίνει άρχιζε να φωνάζει: «Παθαίνει ηλεκτροπληξία, παθαίνει ηλεκτροπληξία», σε βίντεο που δημοσιεύτηκε από το βρετανικό μέσο Jam Press.

Στο σοκαριστικό βίντεο διακρίνεται η διαγωνιζόμενη να πασχίζει, προκειμένου να καταφέρει να απομακρύνει το μικρόφωνο από το χέρι της. Τα καλλιστεία προέβησαν σε μια σύντομη παύση του διαγωνισμού, προκειμένου το ιατρικό προσωπικό να βεβαιωθεί ότι η νεαρή κοπέλα είναι καλά στην υγεία της. Ο τοπικός ιστότοπος της χώρας Mexico Detail Zero δημοσίευσε πώς η Victor υπέστη ένα ήπιο έγκαυμα στο χέρι που έπιασε το μικρόφωνο.

Πριν ακόμα την έναρξη του διαγωνισμού χρήστες του διαδικτύου ενέκριναν την διοργανώτρια αρχή για τον ελλιπή προγραμματισμό του διαγωνισμού, που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή ενός ανθρώπου.

Παρά το γεγονός, η Victor βρήκε τη δύναμη να ξεπεράσει το σοκ και ανέβηκε στη σκηνή. Το μοντέλο, όπως ήταν φυσικό χειροκροτήθηκε από το κοινό.

Η ίδια ανέφερε: «Επέστρεψα επαναφορτισμένη - κυριολεκτικά», διακομοδώντας τη σοκαριστική στιγμή που βίωσε.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι αφού υποβλήθηκα σε κάποιες ιατρικές εξετάσεις, μπορώ να πω ότι αισθάνομαι καλά. Δόξα τω Θεώ», συμπλήρωσε.

Να σημειωθεί πως η Victor δεν κέρδισε το στέμμα, άλλα έλαβε τη διάκριση «Miss Sympathy» για το ατύχημα που της συνέβη.