«Δεν θέλαμε να τον τραυματίσουμε σοβαρά», είπαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για τον αστυνομικό που έμεινε ανάπηρος (vid)

Newsroom
«Δεν θέλαμε να τον τραυματίσουμε σοβαρά», είπαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για τον αστυνομικό που έμεινε ανάπηρος (vid)
Δικαιωμένη νιώθει η οικογένεια του αστυνομικού που έμεινε ανάπηρος μετά από επίθεση που δέχθηκε αυτός και ο φίλος του από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Στη φυλακή έχουν οδηγηθεί από χθες οι 4 οπαδοί του ΠΑΟΚ που κρίθηκαν ένοχοι για την επίθεση σε δύο φίλους του Άρη στις Σέρρες, με αποτέλεσμα ο ένας που είναι και αστυνομικός να μείνει ανάπηρος.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν τα θύματα, γυρίζοντας από διασκέδαση πέρασαν έξω από τον σύνδεσμο του «δικεφάλου» και φώναξαν συνθήματα υπέρ των «κίτρινων». Τότε οι δράστες τους επιτέθηκαν, τραυματίζοντάς τους σοβαρά.

Στην απολογία τους είπαν πως δεν είχαν σκοπό να προκαλέσουν τον σοβαρό τραυματισμό των δύο, όμως παρά το ελαφρυντικό που τους αναγνωρίστηκε, κρίθηκαν ένοχοι για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή και συμπλοκή.

Η αδελφή του θύματος, μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε: «Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα στην Ελλάδα. Πρέπει να σταματήσει η οπαδική βία. Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια νιώθουμε δικαιωμένοι. Είχαμε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη και σήμερα απέδειξε οτι σήμερα υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Νιώθουμε δικαιωμένοι».