O πραγματικός λόγος που οι οδοντόβουρτσες έχουν διαφορετικού χρώματος τρίχες (vid)

Newsroom
O πραγματικός λόγος που οι οδοντόβουρτσες έχουν διαφορετικού χρώματος τρίχες (vid)
Έκπληκτοι έμειναν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με την απίστευτη αποκάλυψη μιας Tiktoker.

Αν έχετε ποτέ σταματήσει και ρίξετε μια ματιά στην οδοντόβουρτσά σας (περίεργη παραδοχή, το ξέρω), ίσως έχετε παρατηρήσει ότι οι τρίχες της έχουν στην πραγματικότητα διαφορετικά χρώματα. Αν όχι, πηγαίνετε τώρα στο μπάνιο σας και ρίξτε μια ματιά.

Λοιπόν, αποδεικνύεται ότι οι άνθρωποι ανακαλύπτουν ότι υπάρχει ένας πραγματικός λόγος πίσω από το γιατί οι τρίχες έχουν διαφορετικά χρώματα, και όχι, δεν είναι για να κάνουν την οδοντόβουρτσά σας να φαίνεται όμορφη.

Η TikToker Jess - η οποία χρησιμοποιεί το όνομα χρήστη jmac8781 - πήγε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί το νόημα πίσω από το σκούρο σημείο των τριχών στη βούρτσα σας, και είναι ασφαλές να πούμε ότι οι θεατές έμειναν άναυδοι από την αποκάλυψη.

@jmac8781 stop wasting toothpaste#lifehack#todayyearsold#thingsyoudidntknow#didyouknow#toothbrushhack#hacks#lifelesson#over30#over40#over50#over60#over70 ♬ Taste It - Ikson

Η Jess ξεκινάει το βίντεο διακηρύσσοντας: «Η Τζες είναι ο πρώτος που θα βγάλει την πινελιά του: "Εδώ είναι ένα life hack που πιθανώς δεν γνωρίζατε»

«Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί η οδοντόβουρτσά σας έχει διαφορετικά χρώματα; Υπάρχει λόγος γι' αυτό. Το μικρότερο από τα χρώματα, συνήθως κοντά στην κορυφή, είναι για να σας δείξει πόση οδοντόκρεμα πρέπει στην πραγματικότητα να χρησιμοποιήσετε» λέει χαρακτηριστικά.

«Στην πραγματικότητα δεν πρέπει να βάζετε την οδοντόκρεμα σε όλο το μήκος της βούρτσας», σημειώνει η Jess.

Φαίνεται όμως ότι η συμβουλή της Jess είναι αρκετά ακριβής για τα βουρτσίσματα των ενηλίκων, με τους χρήστες στο TikTok να ζυγίζουν και να μοιράζονται τις σκέψεις τους.

Ένας χρήστης έγραψε: «Το μυαλό μου έχει εκραγεί».

Ενώ ένας άλλος είπε: «Δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο: "Λοιπόν τότε... η ζωή μου είναι ένα ψέμα και δεν ξέρω πώς να κάνω τίποτα».