Μποντιμπιλντεράς αποκαλύπτει τα τρομακτικά σημάδια που του άφησε το ντοπάρισμα και η χρήση αναβολικών (vid)

Newsroom
Μποντιμπιλντεράς αποκαλύπτει τα τρομακτικά σημάδια που του άφησε το ντοπάρισμα και η χρήση αναβολικών (vid)
Ένας 24χρονος είδε το δέρμα του να καταστρέφεται έπειτα από εκτεταμένη χρήση στεροειδών.

Την μεγάλη επιθυμία του να αποκτήσει ένα μυώδες κορμί πληρώνει ένας μποντιμπίλντερ, ο οποίος μετά από αλόγιστη χρήση στεροειδών, γέμισε με σημάδια σε όλο του το σώμα.

Ο 24χρονος Dave Hartey αναγκάστηκε λόγω της κατάστασής του να μείνει καθηλωμένος για εννέα μήνες κλεισμένος στο σπίτι του, μέχρι να επουλωθούν οι πληγές που είχε στο σώμα του.

Τον περασμένο Αύγουστο ο 24χρονος είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο TikTok που περιέγραφε την κατάσταση του. «Οι δερματολόγοι και οι γιατροί περιέγραψαν την ακμή ως κάτι που δεν είχαν ξαναδεί ποτέ», λέει ο Hartrey. «Αυτή η ακμή δεν ήταν σαν τις κανονικές κηλίδες. Συνήθιζε να βγαίνει σαν σπυρί και όταν αυτό το σπυρί έσκασε, άφηνε ανοιχτές πληγές στην πλάτη, το στήθος και το πρόσωπό μου». Όπως λέει μάλιστα θα μείνει σημαδεμένος για όλη του τη ζωή.

@davehartrey #steroids #fitness #fyp #foryou #foryourpage #viral #acne ♬ Calm LoFi song(882353) - S_R

Το βίντεο έγινε viral συγκεντρώνοντας πάνω από 6,5 εκατομμύρια προβολές. Ο 24χρονος ξεκίνησε τα στεροειδή όταν μπήκε στο κόσμο του bodybuilding. «Όταν ήμουν 20 ετών, άρχισα να προπονούμαι με έναν bodybuilder και μου άρεσε πολύ η προπόνηση μαζί του, οπότε αποφάσισα να ακολουθήσω κι εγώ τον δρόμο του bodybuilding», ανέφερε ο Hartey, ο οποίος γυμνάζεται από τα 16 του χρόνια. «Όταν πηγαίνεις στο γυμναστήριο και αρχίζεις να σημειώνεις πρόοδο, ο κόσμος σε κατηγορεί ότι παίρνεις στεροειδή, και καθώς το bodybuilding έχει μια σύντομη καριέρα, αποφάσισα να το ακολουθήσω».

Και συμπλήρωσε: «Πήρα τα δικά μου από έναν τύπο στο γυμναστήριό μου, κάτι που δεν θα το συνιστούσα καθόλου, γιατί μπορεί να παίρνεις οτιδήποτε».

@davehartrey Less Muscles, More Smiles 😁 #bodybuilding #balance #steroids ♬ Miss You - Oliver Tree & Robin Schulz