Άντρας κάνει επική φάρσα στη σύζυγό του με μια «εγγυμονούσα» γαλοπούλα (vid)

Newsroom
Άντρας κάνει επική φάρσα στη σύζυγό του με μια «εγγυμονούσα» γαλοπούλα (vid)
Πριν καλά-καλά ξεκινήσουν οι γιορτές των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ, ένας άνδρας έκανε φάρσα στη σύζυγό του για να πιστέψει ότι η γαλοπούλα που μαγείρευε ήταν έγκυος...

Σε ένα βίντεο στο TikTok που ανέβασε στην πλατφόρμα η @thecordlefamily, ο Hunter, ο σύζυγος, είχε ένα αστείο στο μανίκι του σχετικά με το κυρίως πιάτο την ημέρα των Ευχαριστιών.

Μέσα στο κλιπ φαίνεται ο Hunter φώναξε στη σύζυγό του, Devin, να ρίξει μια ματιά στην κουζίνα.

@thecordlefamily Devin — WHO WOULD WE CALL 🤣🤣🤣 #hunteranddevin #prank #turkeyday #thanksgiving #funny #coupletok ♬ original sound - Hunter & Devin

Επίσης, γύρισε την κάμερα για να δείξει ολόκληρη, άψητη γαλοπούλα με αυτό που φαινόταν να είναι ένα ωμό κοτόπουλο ή μια μικρή γαλοπούλα τοποθετημένη δίπλα σε αυτή για να δώσει την ψευδαίσθηση ενός μικρού πουλιού.

Η Ντέβιν, η οποία φαινόταν να είναι ανήσυχη για αυτό που επρόκειτο να δει, είπε: «Δεν ξέρω αν θέλω να το δω, γλυκέ μου». Αλλά μόλις η νεαρή κοπέλα μπήκε στην κουζίνα, ο Χάντερ φώναξε ότι ήταν «ένα μωρό», γεγονός που την σόκαρε.

Η Ντέβιν συνέχισε να ρωτάει τον Χάντερ αν μιλούσε σοβαρά, με εκείνον να απαντάει θετικά. «Μόλις το έβγαλα από εδώ. Είναι σαν να είναι εννιάμηνο», πρόσθεσε ο σύζυγος.

Η «εξαπατημένη» σύζυγος , η οποία φαινόταν να δακρύζει, είπε ότι ήταν «τρομερό» και ρώτησε γιατί ο άντρας δεν ήταν λυπημένος γι' αυτό, με τον ίδιος να της απαντάει χαριτολογώντας ότι ήταν χαρούμενος επειδή έκαναν «καλή συμφωνία» για τη γαλοπούλα.

Το ζευγάρι συνέχισε να πηγαινοέρχεται για την υπόθεση της γαλοπούλας, μέχρι που η Ντέβιν πρότεινε να επικοινωνήσουν με το κατάστημα από το οποίο την αγόρασαν. Συγκεκριμένα είπε: «Πρέπει να τους πούμε ότι δεν χρειάζεται να σκοτώνουν έγκυες».

Μη μπορώντας να συγκρατήσει τα γέλια του σε αυτό το σημείο, ο Χάντερ ρώτησε τον Ντέβιν αν θα έπρεπε να μαγειρέψουν και τις δύο γαλοπούλες.