Αρχιεπίσκοπος διέταξε να καεί ο βωμός εκκλησίας επειδή «έπιασαν» μέσα μερακλή ιερέα σε ερωτικό τρίγωνο

Newsroom
Αρχιεπίσκοπος διέταξε να καεί ο βωμός εκκλησίας επειδή «έπιασαν» μέσα μερακλή ιερέα σε ερωτικό τρίγωνο
Μερακλής ιερέας συνελήφθη μέσα στο βωμό της εκκλησίας στο Λος Άντζελες να ερωτοτροπεί με άλλες δύο γυναίκες καταγράφοντας με κάμερα τις σκηνές.

Την ενοχή του για αισχρές πράξεις στο χώρο της εκκλησίας, ομολόγησε ένα πρώην ιερέας στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, που συνελήφθη σε ερωτικό τρίγωνο μαζί με δύο γυναίκες μέσα στον βωμό. Μάλιστα, οι πρωταγωνιστές της ιστορίας είχαν και κάμερα που κατέγραφαν τις τρυφερές τους στιγμές.

Τη Δευτέρα (21/11) ο Τράβις Κλαρκ, πρώην ιερέας της Καθολικής Εκκλησίας των Αγίων Πέτρου και Παύλου του Περλ Ρίβερ, ομολόγησε την ενοχή του για τις πράξεις του μέσα στον χώρο της εκκλησίας. Το περαστικό έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου 2020 και αποκαλύφθηκε από έναν περαστικό.

Ο συγκεκριμένος άνδρας περνούσε από την περιοχή στις 11 το βράδυ και είδε φώτα στην εκκλησία, κάτι που του προξένησε εντύπωση. Πλησίασε και κοιτάζοντας από το παράθυρο, είδε τον ιερέα αντί να προσεύχεται να είναι μέσα με δύο γυναίκες. Λίγο πιο δίπλα υπήρχε ένα τρίποδο με μια κάμερα που κατέγραφαν τις στιγμές τους.

Ιερέας ΗΠΑ

Ο περαστικός άρχισε να βγάζει βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο, τον ιερέα και τις δύο γυναίκες να είναι γυμνοί στον βωμό, ενώ στο σημείο υπήρχαν και πολλά σεξουαλικά βοηθήματα. Αφού τους τράβηξε βίντεο, στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και τους έδειξε τα πλάνα. Ο Τράβις Κλαρκ και οι δύο παρτενέρ του συνελήφθησαν αμέσως.

Η δικαστής της περιφέρειας καταδίκασε τον Κλαρκ σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή, αφού ομολόγησε την ενοχή του για άσεμνη συμπεριφορά. Επίσης θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 1.000 δολάρια.

Ήδη έχει πληρώσει 8.000 δολάρια καθώς ο Αρχιεπίσκοπος ζήτησε να καεί ο βωμός λόγω των σεξουαλικών πράξεων που έγιναν πάνω σε αυτόν. Το ποσό καταβλήθηκε ως αποζημίωση στην Αρχιεπισκοπή της Νέας Ορλεάνης.

Ιδού ο ιδανικός προορισμός για Χριστούγεννα, «δίπλα» στην Αθήνα!