Καρέκλα γραφείου πάει με 20 χιλιόμετρα την ώρα: Έχει πορτμπαγκάζ, αισθητήρες και ηχεία (vid)

Newsroom
Καρέκλα γραφείου πάει με 20 χιλιόμετρα την ώρα: Έχει πορτμπαγκάζ, αισθητήρες και ηχεία (vid)
Έχει κόρνα, ζώνη, κάμερες οπισθοπορείας, ενώ διαθέτει αποθηκευτικό χώρο και κοτσαδόρο.

Πώς θα ήταν αν κάποιος είχε στη διάθεσή του μια καρέκλα γραφείου με χαρακτηριστικά αυτοκινήτου; Πλέον υπάρχει απάντηση για αυτό.

Η πασίγνωστη κατασκευάστρια αυτοκινήτων Volkswagen έφτιαξε μια απίθανη καρέκλα που είναι σα να βγήκε από σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Πιο αναλυτικά, έχουμε να κάνουμε με μια καρέκλα γραφείου που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα περισσότερα οχήματα.

Συγκεκριμένα, ο τυχερός που θα καθίσει στο συγκεκριμένο κάθισμα, μπορεί να οδηγήσει, να κορνάρει, ακόμη και να ακούσει μουσική, καθώς διαθέτει ηχεία, ενώ φορά ζώνη όταν κυκλοφορεί με την εν λόγω καρέκλα γραφείου.

Η Volkswagen Νορβηγίας επισημαίνει πως χρειάστηκαν μήνες σκληρής δουλειάς και «ατελείωτων» δοκιμών για να ολοκληρώσει το φιλόδοξο project.Το αποτέλεσμα; Μια σούπερ καρέκλα που μπορεί να πιάσει μέχρι και 20 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Η εταιρία όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτά. Η καρέκλα έχει κάμερες οπισθοπορείας, αισθητήρες 360 μοιρών, φώτα LED, θερμαινόμενο κάθισμα και οθόνη αφής. Επίσης, διαθέτει αποθηκευτικό χώρο στην πλάτη, ενώ για κάποιον που θέλει να μεταφέρει περισσότερα πράγματα, έχει κοτσαδόρο για τρέιλερ.

Μπορεί το συγκεκριμένο μοντέλο να δελέασε κάποιους καταναλωτές που θέλουν να κάνουν το κουζίνα-γραφείο σε δευτερόλεπτα, ωστόσο η συγκεκριμένη καρέκλα θα είναι διαθέσιμη μόνο ως εκθεσιακό μοντέλο.