Η χιουμοριστική απάντηση του Βέρτη σε δημοσιογράφο: «Τόσο χάλια τραγουδιστής είμαι και θέλετε να κάνω κάτι άλλο;» (vid)

Newsroom
Η χιουμοριστική απάντηση του Βέρτη σε δημοσιογράφο: «Τόσο χάλια τραγουδιστής είμαι και θέλετε να κάνω κάτι άλλο;» (vid)
Ο τραγουδιστής μίλησε για την πρεμιέρα του στο ΥΤΟΝ ενώ απάντησε και για το ενδεχόμενο συμμετοχής σε κριτική επιτροπή ριάλιτι.

Ο Νίκος Βέρτης έκανε πρεμιέρα για 6η χρονιά στο ΥΤΟΝ την Παρασκευή (18/11). Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στις κάμερες αναφέροντας: «Δόξα τω Θεώ, ξεκινάμε ξανά, έτσι όμορφα. Ελπίζω να έχουμε έναν όμορφο χειμώνα και να διασκεδάσουμε τον κόσμο. Έχουμε δώσει πολλή αγάπη, η ομάδα, οι τραγουδιστές και οι χορευτές είναι κάτι πραγματικά πολύ εντυπωσιακό».

«Πάντα υπάρχει άγχος, το άγχος είναι ωραίο, χωρίς το άγχος βγαίνεις λίγο μονότονος. Οπότε παρακαλάμε να έχουμε άγχος απλά να μας βγαίνει στο δημιουργικό κομμάτι. Το μεγαλύτερο μου άγχος σαν άνθρωπος είναι να μην μείνω μόνος. Δεν μου αρέσει η μοναξιά. Θέλω να έχω ανθρώπους τριγύρω μου να τους αγαπάω, να μ' αγαπάνε και να βαδίζουμε μαζί στην ζωή», συμπλήρωσε.

Για μελλοντικές συνεργασίες ανάφερε: «Εννοείται ότι υπάρχουν συνάδελφοι και γνωστοί καλλιτέχνες που είναι φίλοι μου και θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί τους αλλά όχι ακόμα».

Για το αν του έχει γίνει πρόταση για συμμετοχή σε κριτική επιτροπή: «Τόσο χάλια τραγουδιστής είμαι και θέλετε να κάνω κάτι άλλο;», απάντησε αρχικά με χιούμορ.

«Νομίζω ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που μπορούν να το κάνουν πολύ καλά αυτό. Εγώ ακόμα θέλω να τραγουδάω αν αργότερα αυτό αλλάξει στη ζωή και η άποψή μου και μου βγει να κάνω κάτι άλλο θα το κάνω», σημείωσε ο επιτυχημένος ερμηνευτής.