Μικρούτσικος για Παπανώτα: «Δεν μπορεί να το παίζει "τζόβενο" και να λέει εμένα συνταξιούχο» (vid)

Newsroom
Μικρούτσικος για Παπανώτα: «Δεν μπορεί να το παίζει "τζόβενο" και να λέει εμένα συνταξιούχο» (vid)
O παρουσιαστής απάντησε στο εάν θα συνεργαζόταν ποτέ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ σχολίασε και δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα.

O Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι!» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και στον Δημήτρη Παπανώτα.

«Με τίποτα δεν θα συνεργαζόμουν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όχι επειδή κάποιοι έχασαν τη δουλειά τους, αλλά αυτό που βλέπω σαν εικόνα είναι για εμένα βουβό πρόσωπο. Εκτός αν είναι σκηνογραφική παρέμβαση, οπότε θα την έβλεπα έτσι επειδή είναι όμορφη κοπέλα. Είναι του ατάλαντου κι άλαλου γωνία, Γωνία όμως κι εγώ δεν στρογγυλεύω τις γωνίες. Τα λέω, όπως είναι», δήλωσε μεταξύ άλλων για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αποκλείοντας ένα ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί της.

Αναφορικά με τα ονόματα που ακούγονται ότι θα ενταχθούν στην ομάδα της Φαίης Σκορδά είπε πως εάν γίνονται πολλές προσθήκες πιθανότατα υπάρχει θέμα στη δομή της εκπομπής.

Σχετικά με τη χαμηλή τηλεθέαση του GNTM εξήγησε: «To GNTM στο πρώτο μέρος "έπιασε" γιατί ήταν η Σοφία Χατζηπαντελή, όταν έφυγε τσακώνονταν για να δημιουργήσουν ένταση, όμως είναι λάθος».

Ερωτώμενος για τις αιχμηρές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα απάντησε πως ήταν πολύ άδικες. «Αυτά που είπε τα θεωρώ παντελώς άδικα, παντελώς άδικα. Ξεκίνησε με το εάν θα πρέπει να βγω στη σύνταξη ή όχι και μετά άρχισε να λέει ότι του πήρα κάποια εκπομπή. Δεν ξέρω καμία εκπομπή να έχω πάρει από κανέναν».

«Αν ήθελε να έχει νόημα αυτό θα έπρεπε να έχει αποσυρθεί επειδή είναι συνταξιούχος. Δεν μπορεί να το παίζει "τζόβενο" και να λέει εμένα συνταξιούχο», τόνισε.