Απελπισμένη γυναίκα στην Αγγλία μένει σε σκηνή, αφού το σπίτι της έχει «καταληφθεί» από εκατοντάδες ενοχλητικές μύγες (vid)

Newsroom
Απελπισμένη γυναίκα στην Αγγλία μένει σε σκηνή, αφού το σπίτι της έχει «καταληφθεί» από εκατοντάδες ενοχλητικές μύγες (vid)
Σοκαριστικό βίντεο δείχνει «εφιαλτικό» σπίτι γεμάτο μύγες, την ώρα που η απελπισμένη ιδιοκτήτρια κοιμάται σε αναδυόμενη σκηνή σε πάρκα

Μια γυναίκα στην Αγγλία ζει έναν εφιάλτη. Είναι τόσο απελπισμένη που πλέον σκέφτεται σοβαρά να μετακομίσει μιας και το σπίτι της μαστίζεται από μια σπάνια μόλυνση και έχει γεμίσει τεράστιες μύγες.

Η 24χρονη Katie Wilson,από το Cheltenham,κοιμάται σε μια σκηνή σε πάρκα «σαν άστεγη», αφού νιώθει τρόμο και πανικό μόνο με την ιδέα να επιστρέψει στο διαμέρισμά της.

Η «κατάληψη» ξεκίνησε στο ισόγειο διαμέρισμά της τον Αύγουστο. Συγκεκριμένα η 24χρονη αναφέρει: «Είπα για το πρόβλημα στην Cheltenham Borough Homes, η οποία έστειλε εργολάβο δύο ημέρες αργότερα και δεν έγινε σωστή απολύμανση, καθώς έφτασε μόνο με ένα δοχείο για να σκοτώσει τις μύγες. Ένας εργολάβος ήρθε επίσης για να σφραγίσει την περιοχή όπου έμπαιναν οι μύγες, αλλά αυτό δεν λειτούργησε και είπαν ότι δεν πρέπει να μείνω εκεί».

Η νεαρή κοπέλα εγκατέλειψε το σπίτι της για λίγες μέρες και έμεινε σε μια φίλη της για να αποφύγει τη χρήση χημικών για να απαλλαγεί από τις μύγες. Όμως το πρόβλημα δεν εξαλείφθηκε και όταν επέστρεψε, είδε μύγες στα παράθυρα του σπιτιού της. Ισχυρίζεται ότι ήρθε σε επαφή με την Περιβαλλοντική Υγεία, η οποία τη συμβούλεψε να συλλέξει αποδεικτικό υλικό σε βίντεο.

Η Katie δήλωσε επίσης: «Έπρεπε να πάω στο διαμέρισμα για να πάρω το αποδεικτικό βίντεο. Όταν έφτασα στην πόρτα είδα μύγες να καλύπτουν τα παράθυρα της κουζίνας και του μπάνιου. Έπρεπε να μπω εκεί μέσα και να τραβήξω βίντεο από όλα τα δωμάτια τα οποία ήταν καλυμμένα με πράσινες και μπλε μύγες. Έχω εφιάλτες από αυτό που συνέβη και νιώθω πανικόβλητη στη σκέψη ότι πρέπει να επιστρέψω εκεί τώρα».

Τώρα, η 24χρονη προσπαθεί απεγνωσμένα να μετακομίσει «Δεν μπορώ να ζήσω άλλο εκεί. Αν αυτό είχε συμβεί σε κάποιον από αυτούς, δεν νομίζω ότι θα μπορούσαν να μείνουν ούτε αυτοί εκεί».