Εφιαλτική νύχτα για τον αντιδήμαρχο Κηφισιάς: Έπεσε θύμα ομηρίας ληστών μέσα στο σπίτι του (vid)

Newsroom
Εφιαλτική νύχτα για τον αντιδήμαρχο Κηφισιάς: Έπεσε θύμα ομηρίας ληστών μέσα στο σπίτι του (vid)
Ληστές κρατούσαν όμηρο στο ίδιο του το σπίτι τον αντιδήμαρχο Κηφισιάς.

Νύχτα θρίλερ έζησαν ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς και τα αδέλφια του, που έπεσαν θύματα ληστείας. Τρεις κουκουλοφόροι με κατσαβίδι και αιχμηρή μεταλλική λάμα εισέβαλλαν στη μονοκατοικία τους, τους χτύπησαν, τους οδήγησαν σε ένα δωμάτιο και ζητούσαν με απειλές το χρηματοκιβώτιο.

Τελικά τα θύματα αναγκάστηκαν φοβούμενα για τη ζωή τους να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο και οι ληστές άρπαξαν από το εσωτερικό του χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 200.000 ευρώ.

Οι δύο από τους κακοποιούς εισέβαλλαν κατευθείαν, στο υπνοδωμάτιο του αντιδημάρχου, έπεσαν πάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι με γροθιές και κλωτσιές, ώσπου κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Την ίδια ώρα, ο τρίτος ληστής, έπιανε όμηρο τον δεύτερο αδελφό, ο οποίος βρισκόταν στο υπνοδωμάτιό του και στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν για τον τρίτο αδελφό στους χώρους της μονοκατοικίας. Τον βρήκαν, τον μετέφεραν εκεί όπου κατακρατούσαν τους άλλους δύο και τους οδήγησαν και τους τρεις σε ένα δωμάτιο.

Οι ληστές, που φορούσαν κουκούλες, ιατρικές μάσκες, ήταν μαυροντυμένοι και φορούσαν επίσης γάντια στα χέρια για να μην αφήσουν αποτυπώματα, για να μην αφήσουν αποτυπώματα, τους ρώτησαν «που είναι το χρηματοκιβώτιο». Τα θύματα απάντησαν αρχικά ότι έχουν 1.000 ευρώ, ωστόσο οι διαρρήκτες είπαν ότι ξέρουν πως υπάρχει το χρηματοκιβώτιο και ποιος εκ των τριών το έχει. Έτσι τα θύματα αναγκάστηκαν να τους υποδείξουν το σημείο που ήταν κρυμμένο το χρηματοκιβώτιο.