Ρούλα Κορομηλά για Κιβωτό του Κόσμου: «Νιώθω οργή και απογοήτευση» (vid)

Newsroom
Ρούλα Κορομηλά για Κιβωτό του Κόσμου: «Νιώθω οργή και απογοήτευση» (vid)
Η Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε ότι πλήρωνε τα ενοίκια του κτηρίου της δομής και δεν έκρυψε την αγανάκτησή της.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει η Κιβωτός του Κόσμου μετά τις καταγγελίες περί ασέλγειας και ξυλοδαρμού αγοριών σε δομές που διατηρεί, με τη Ρούλα Κορομηλά μα εκφράζει τον θυμό της αν ισχύουν τα παραπάνω.

Η πρώτη καταγγελία έγινε τον Αύγουστο στον Συνήγορο του Πολίτη, κρίθηκε σοβαρή και η εισαγγελία διέταξε προκαταρκτική έρευνα. Την ίδια στιγμή παιδιά που έζησαν στην Κιβωτό κάνουν λόγο για ξυλοδαρμούς, τιμωρίες που μοιάζουν με βασανιστήρια, παιδική εργασία και εκμετάλλευση, έλλειψη τροφής.

Μετά τις αποκαλύψεις, η Ρούλα Κορομηλά τοποθετήθηκε για το ζήτημα δημόσια. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της αν ισχύουν όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αποκάλυψε ότι πλήρωνε τα ενοίκια του κτηρίου της δομής.

«Στήριζα την Κιβωτό του Κόσμου έμπρακτα από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της, πληρώνοντας ακόμα και τα ενοίκια του χώρου κι υποστηρίζοντας τα παιδιά με κάθε τρόπο. Αν όσα τραγικά ,αποτρόπαια έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας που αφορούν τα παιδιά ισχύουν, νιώθω οργή και απογοήτευση», έγραψε στα social media.

Το tweet που έκανε η Ρούλα Κορομηλά αναφέρει: «Στήριζα την Κιβωτό του Κόσμου έμπρακτα από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της, πληρώνοντας ακόμα και τα ενοίκια του χώρου κ υποστηρίζοντας τα παιδιά με κάθε τρόπο. Αν όσα τραγικά ,αποτρόπαια έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας που αφορούν τα παιδιά ισχύουν, νιώθω οργή και απογοήτευση».

Μιλώντας στο Live News του Mega η αγαπημένη παρουσιάστρια δήλωσε ότι είναι συντετριμμένη και τόνισε: «Ό,τι έχει σχέση με παιδί με πληγώνει, με θυμώνει και με πεισμώνει». Επιπλέον η Ρούλα Κορομηλά εξέφρασε την αγανάκτηση της με την εν γένει κατάσταση της κακοποίησης παιδιών, όπως σημειώνεται τον τελευταίο καιρό από την επικαιρότητα.