Η νέα τάση ψησίματος της μπριζόλας κρύβει κινδύνους (vid)

Newsroom
Η νέα τάση ψησίματος της μπριζόλας κρύβει κινδύνους (vid)
Μια νεαρή Αγγλίδα παρουσίασε έναν ιδιαίτερο τρόπο ψησίματος της μπριζόλας, όμως η πυροσβστική συνιστά στον κόσμο να μην τον υιοθετήσει.

Σάλος έχει ξεσπάσει με ένα βίντεο στο TikTok, όπου μια νεαρή κοπέλα στην Αγγλία μαγειρεύει μπριζόλα για να ένα ρομαντικό γεύμα με τον φίλο της. Ωστόσο, χρησιμοποιεί μια όχι και τόσο διαδεδομένη μέθοδο για να ψήσει τις μπριζόλες.

Η Juliette ή γνωστή και ως @itsmeju1iette στο TikTok προκάλεσε φρενίτιδα με το βίντεό της, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 16 εκατομμύρια προβολές.

Τι κάνει; Βάζει τις μπριζόλες μέσα στη φρυγανιέρα και τις ψήνει εκεί. «Έμεινα έκπληκτη όταν είδα ότι αυτός ο τρόπος λειτούργησε. Μερικοί χρήστες πιστεύουν ότι το βίντεο είναι ψεύτικο, αλλά είναι 100% αληθινό. Θα συνιστούσα να ψήνετε στην φρυγανιέρα», είπε στο Insider η Juliette όταν το βίντεό της έγινε viral.

@itsmeju1iette Cooking steak for my boyfriend ❤️🥩 #foryou #cooking #chef ♬ It's Beginning to Look a Lot Like Christmas - Perry Como & The Fontane Sisters - 🎄🎄🎄

«Μόλις είδα ένα έγκλημα», σχολίασε ένας χρήστης, ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Αυτό είναι τόσο βάρβαρο που δεν είναι καν αστείο».

Το βίντεο αυτό πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις που προκάλεσε την παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Λονδίνου, που εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν θα πρέπει οι άνθρωποι να δοκιμάσουν αυτή την μέθοδο στο σπίτι.

Σε μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter προειδοποίησε: «Μην χρησιμοποιείται τις ηλεκτρικές συσκευές παρά μόνο για την προβλεπόμενη χρήση τους. Μην μαγειρεύετε μπριζόλες στην φρυγανιέρα».

Το βίντεο της Juliette προκάλεσε την αντίδραση και ενός διάσημου σεφ, ο οποίος σχολιάζοντας την ανάρτησή της είπε: «Μα τι κάνεις; Η φρυγανιέρα είναι για να ψήνεις το ψωμί, αν είχα δύο φέτες θα σου τις κόλλαγα στα αυτιά ανόητη».

@gordonramsayofficial #duet with @itsmeju1iette The review you’ve been waiting for....there must be an idiot sandwich in there somewhere ! #ramsayreacts #tiktokcooks ♬ It's Beginning to Look a Lot Like Christmas - Perry Como & The Fontane Sisters - 🎄🎄🎄