Καραμέρος σε Άδωνι: «Μην φωνάζετε πρωί-πρωί, μην συγχύζεστε, θα ξυπνήσετε τα παιδιά» (vid)

Newsroom
Καραμέρος σε Άδωνι: «Μην φωνάζετε πρωί-πρωί, μην συγχύζεστε, θα ξυπνήσετε τα παιδιά» (vid)
Έντονος ήταν ο διάλογος μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης και του δημοσιογράφου στον αέρα του ΑΝΤ1.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο γεγονός που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης (17/11) καθώς μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια αλλά και μακαρόνια στο σπίτι του.

Ο υπουργός Ανάπτυξης περιέγραψε τι συνέβη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε πως είναι περίεργο που όταν κυβερνούσαν εκείνοι δεν υπήρχαν παρόμοια φαινόμενα, με τον Γιώργο Παπαδάκη να του απαντά πως και όταν ήταν κυβέρνηση η σημερινή αντιπολίτευση είχαν γίνει παρεμβάσεις του Ρουβίκωνα σε μέλη του κόμματος.

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος συμπλήρωσε πως τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ, καταδίκασαν το γεγονός. Ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε ότι κρατάει αυτό, ότι δηλαδή καταδίκασαν το γεγονός και όχι την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, «που δεν καταλαβαίνει ότι σ΄ ένα σπίτι εκτός από τον πολιτικό σου αντίπαλο είναι και η οικογένειά του», τόνισε.

«Αν θέλετε την γνώμη μου ήρωα σας έκαναν, κι είναι απαράδεκτο αυτό που έκαναν, με την έννοια ότι εντείνουν την καταστολή. Αλλά θυμάμαι το 2017 τον Μητσοτάκη να λέει ότι "τέτοια γκρουπούσκουλα τελειώνουν στις 7 Ιουλίου" και τελικά βλέπουμε τρία χρόνια μετά να γίνονται αυτά. Πιστεύω στο θέμα της τάξης δεν τα πήγατε πολύ καλά...», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καραμέρος.

«Ο Ρουβίκωνας το κάνει πολύ έξυπνα... Κινούνται στα όρια του νόμου και αυτό εκμεταλλεύονται. Θα διαφωνήσω μαζί σας, καθώς η κατάσταση στο κέντρο με τους Αναρχικούς και τις καταλήψεις έχει βελτιωθεί πάρα πολύ», απάντησε ο υπουργός.

«Σας στέλνει ο Τσίπρας το Ρουβίκωνα; Εδώ σας παρακολουθούσε ο Μητσοτάκης στο τηλέφωνο, τα φυλλάδια τα χρεώνετε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης;», του είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καραμέρος.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένας έντονος διάλογος μεταξύ τους: «Δείτε αυτός που είστε, ένα τρολ της άκρας Αριστεράς. Ένας ανύπαρκτος είστε και δεν ντρέπεστε πρωί πρωί. Είπατε μια βαριά κατηγορία κατά του πρωθυπουργού, αναπόδεικτη. Ως λάσπη, ως εδώ! Φτάνει η λάσπη», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο δημοσιογράφος του απάντησε: «Μην φωνάζετε πρωί-πρωί, μην συγχύζεστε, θα ξυπνήσετε και τα παιδιά, δεν είναι σωστό».