Ο «Τροχός της τύχης» έδωσε το πρώτο Ι.Χ της σεζόν: «Αυτοκίνητο στη Δραπετσώνα» φώναζε ο Πολυχρονίδης (vid)

Newsroom
Ο «Τροχός της τύχης» έδωσε το πρώτο Ι.Χ της σεζόν: «Αυτοκίνητο στη Δραπετσώνα» φώναζε ο Πολυχρονίδης (vid)
Μια τυχερή από τη Δραπετσώνα κέρδισε το πρώτο αυτοκίνητο της χρονιάς στον «Τροχό της Τύχης».

Το πρώτο αυτοκίνητο της σεζόν έδωσε ο «Τροχός της Τύχης» το πετυχημένο τηλεπαιχνίδι του Star. Η τυχερή Παναγιώτα από την Δραπετσώνα που κέρδισε το μεγάλο έπαθλο το απόγευμα της Τετάρτης (16/11) πανηγύρισε μαζί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και την Νατάσα Κουβελά.

Η Παναγιώτα που έπαιζε μαζί με την Χαρά και τον Μιχάλη ήταν μπροστά στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού. Στο δεύτερο μέρος η μεγάλη νικήτρια κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά από τους αντιπάλους της, ωστόσο στον τελευταίο γύρο ο Μιχάλης θα μπορούσε να πάρει τη νίκη μέσα από τα χέρια της Παναγιώτας. Ωστόσο, δεν κατάφερε να βρει τον γρίφο και έτσι η Παναγιώτα κέρδισε 1.620 ευρώ.

Στον τελικό η Παναγιώτα δήλωσε ενθουσιασμένη, που κατάφερε να φτάσει στον τελικό. Η τυχερή παίκτρια έφερε τον φάκελο με τον αριθμό 3 και ο Πέτρος Πολυχρονίδης είπε ότι θα ήθελε να δει το Nissan Qashqai να πηγαίνει στη Δραπετσώνα.

Η Παναγιώτα βρήκε τον γρίφο «Κυκλική Σκηνή» στην κατηγορία «Στο τσίρκο» και περίμενε από τον παρουσιαστή να ανοίξει το καρτελάκι, σίγουρη πως υπάρχει κάποιο χρηματικό έπαθλο. Όταν είδε ότι κέρδισε το μεγάλο δώρο του «Τροχού της Τύχης», ένα ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai, δεν μπορούσε να το πιστέψει. «Αυτοκίνητο στη Δραπετσώνα» φώναξε με χαρά ο Πέτρος Πολυχρονίδης και στο πλατό επικράτησε χαμός.