Άδωνις σε Σπίρτζη: «Τον Μαρινάκη τον υπερασπίστηκα, χαίρομαι που τον αγαπήσατε» (vid)

Newsroom
Άδωνις σε Σπίρτζη: «Τον Μαρινάκη τον υπερασπίστηκα, χαίρομαι που τον αγαπήσατε» (vid)
Με αφορμή το θέμα των παρακολουθήσεων ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ βρέθηκαν καλεσμένοι ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Χρήστης Σπίρτζης, οι οποίοι μίλησαν για το θέμα των παρακολουθήσεων. Στο πλαίσιο αυτό ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε και στον Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ξαφνικά τον αγάπησε.

Η πολιτική κουβέντα «άναψε» όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης ρώτησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για ποιον λόγο το κόμμα του μια εβδομάδα προ των εθνικών εκλογών άλλαξε τον ποινικό κώδικα και έκαναν την παρακολούθηση των κινητών τηλεφώνων από κακούργημα πλημμέλημα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον Χρήστο Σπίρτζη ανέφερε: «Για ποιον λόγο αυτός ο καλός ο Τσίπρας που τόσο τον ενοχλούν οι παρακολουθήσεις και θέλει να πάει στον εισαγγελέα ο Σπίρτζης έχει κάνει αυτό το αδίκημα, πλημμέλημα;

Διότι η απάντηση είναι ότι με το νόμο που ψήφισε ο Σπίρτζης και να καταδικάζεις κάποιον γι αυτά, δεν πάει φυλακή. Γιατί ο Σπίρτζης φρόντισε να μην το βάζει φυλακή.

Εγώ χαίρομαι τώρα που ξαφνικά αγαπήσατε τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μου αρέσει που ο ΣΥΡΙΖΑ αγάπησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Γιατί εγώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη τον υπερασπίστηκα και τον υπερασπίζομαι για την λάσπη που του ρίχνατε».