Σούπερ γιαγιά στην Ηλεία δάγκωσε ανήλικους που μπήκαν στο σπίτι να τη ληστέψουν

Newsroom
Σούπερ γιαγιά στην Ηλεία δάγκωσε ανήλικους που μπήκαν στο σπίτι να τη ληστέψουν
Ένας 17χρονος συνελήφθη αμέσως μετά το συμβάν, ενώ ένας 16χρονος αναζητείται από την Αστυνομία.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στο χωριό Μακρίσια στην Ηλεία με την είδηση ότι δύο ανήλικοι αποπειράθηκαν να ληστέψουν ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της. Στην προσπάθειά της να αμυνθεί η άτυχη γυναίκα, τους δάγκωσε κι άρχισε να φωνάζει για βοήθεια.

Τότε οι ανήλικοι δράστες φοβήθηκαν και τράπηκαν σε φυγή στα στενά του χωριού. Αμέσως, άρχισε ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί πολύ γρήγορα ο 17χρονος, ενώ ο 16χρονος συνεργός του, αναζητείται.

Πιο αναλυτικά, τα ξημερώματα της Κυριακής (13/11) σύμφωνα με το patrisnews, μία ηλικιωμένη γυναίκα ήρθε αντιμέτωπη με τους δύο ανήλικοι δράστες, ηλικίας 16 και 17 ετών αντίστοιχα, που μπούκαραν στο σπίτι της, με σκοπό να τη ληστέψουν.

Παρότι δέχθηκε πολλαπλά και βίαια χτυπήματα, η γιαγιά κατάφερε να αντισταθεί. Τους δάγκωσε κι άρχισε να φωνάζει για βοήθεια, τρέποντας τους εισβολείς σε φυγή.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, ένας 17χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα ληστείας.

Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας σε βάρος ενός 16χρονου αλλοδαπού, συνεργού του συλληφθέντα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται για να συλληφθεί.

Ειδικότερα, ο 17χρονος, χθες τα ξημερώματα, ενεργώντας από κοινού με τον 16χρονο, διέρρηξαν οικία ηλικιωμένης γυναίκας, στην οποία αφού άσκησαν σωματική βία, προκαλώντας ελαφρές σωματικές βλάβες στο κεφάλι και στο σώμα της, αποπειράθηκαν να της αφαιρέσουν χρήματα και κοσμήματα.