Αδιανόητη δήλωση Χαϊκάλη για τον αστρολογικό χάρτη του Μίχου: «Είναι σε κατάσταση που θέλει σεξ, η ανασφάλεια του Κρόνου...»

Newsroom
Αδιανόητη δήλωση Χαϊκάλη για τον αστρολογικό χάρτη του Μίχου: «Είναι σε κατάσταση που θέλει σεξ, η ανασφάλεια του Κρόνου...»
Ο ηθοποιός ανέλυσε αστρολογικά τον κατηγορούμενο παιδοβιαστή Ηλία Μίχο προκαλώντας αντιδράσεις με την κίνηση αυτή αλλά και με όσα είπε.

O Παύλος Χαϊκάλης κάνει πλέον βίντεο σε κανάλι του στο YouTube όπου μιλάει για αστρολογικούς χάρτες, με προβλέψεις.

Ωστόσο, αποφάσισε να κάνει αστρολογική πρόβλεψη και για τον κατηγορούμενο παιδοβιαστή Ηλία Μίχο, λέγοντας μάλιστα ούτε λίγο ούτε πολύ ότι είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ.

«Η ανασφάλεια του Κρόνου στον ταύρο το έχει καταστήσει το άτομο να είναι δυσαρεστημένο με τον εαυτό του, με την δουλειά του. Οι φιλοδοξίες του δηλαδή τον φέρνουν σε μια τέτοια σύγκρουση με την ανασφάλεια που το κάνουν εγωιστικό. Η Αφροδίτη είναι σε αμοιβαία υποδοχή με τον Κρόνο και δείχνει μια ροπή προς πάθη και μια ροπή προς το άτομο να υποφέρει εξαιτίας ερωτικών σχέσεων. Σ' αυτή την αμοιβαία υποδοχή μπορεί να δείξει και διαφορές ηλικίας σε μια σχέση. Η Αφροδίτη βγάζει πάντα κρυφές σχέσεις και δη ερωτικές... Είναι χρονιά φυλάκισης. Αναγκαστική κατάσταση προσαρμογής, ο κύριος Μίχος να πάει φυλακή. Το άτομο είναι σε μια παθολογική κατάσταση όπου το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο αν θέλετε η αυτοαξία του ατόμου εκδηλώνεται μέσα από την επιβολή στα πράγματα. Τα γεγονότα που θα έρθουν στο άτομο όσο δυσβάσταχτα και να είναι θα τα ξεπεράσει πολύ σύντομα. Αυτό με βάζει σε υποψία ότι θα παιχτούν πολλά παιχνίδια, γύρω από αυτή την υπόθεση Μίχου. Κι ότι μπορεί στο τέλος να καταλήξουμε στο να πέσει στα μαλακά. Κι αυτό δεν ξέρω αν θα είναι από την αιτία της προγενέθλιας έκλειψης», ανέφερε.

Το βίντεο με την πρόβλεψη του ηθοποιού προβλήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπάει λέγοντας: «Ρε Παύλο, ρε Παύλο με αγάπη γνωριζόμαστε χρόνια. Ειλικρινά σε αγαπώ και σε θεωρώ έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς. Αλλά ήμαρτον. Δεν μπορεί να λες αυτά τα πράγματα για έναν άνθρωπο που έχει κάνει τέτοια αίσχη, για ένα τέρας».

Το δεύτερο επεισόδιο του Tips by Markos είναι εδώ