Πορτοσάλτε: «Όταν ακούω ότι αδικήθηκε ο Ολυμπιακός, λιώνω» (vid)

Newsroom
Πορτοσάλτε: «Όταν ακούω ότι αδικήθηκε ο Ολυμπιακός, λιώνω» (vid)
Ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε το χθεσινό ντέρμπι του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ.

Με αρκετή όρεξη για πειράγματα άρχισε η εβδομάδα στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ. Με την είσοδό του ο Άρης Πορτοσάλτε ξεκίνησε την καζούρα στον Δημήτρη Οικονόμου για το χθεσινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Ο δημοσιογράφος που υποστηρίζει την ΑΕΚ σχολίασε: «Χαμογελάω γιατί είναι Δευτέρα, ξεκινάει η εβδομάδα, χαρούμενος που γύρισα στη δουλειά μου ευχαριστιέμαι που ο Οικονόμου δεν μπόρεσε να μου βάλει γκολ εχθές. Κλαίει λιγάκι είναι η αλήθεια».

Τότε ο Δημήτρης Οικονόμου του απάντησε: «Μας αδίκησε η διαιτησία πρώτα από όλα . Μας ακύρωσε ένα γκολ, χάσαμε μαγικές ευκαιρίες...».

Ο Άρης Πορτοσάλτε πήρε πάλι τον λόγο και ανέφερε: «Όταν ακούω ότι αδικήθηκε ο Ολυμπιακός από την διαιτησία... λιώνω, λιώνω! Μπορεί να συμβεί, αλλά λιώνω. Αδικία από την διαιτησία έχουν νιώσει άπαντες. Όταν διαμαρτύρεσαι για την διαιτησία μια γραφικότητα υπάρχει. Αλλά μεγαλώνει όταν διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός».

Ο Δημήτρης Οικονόμου συνέχισε: «Κάτσε μην πάρουμε το πρωτάθλημα στο τέλος... Στο γήπεδο του Ολυμπιακού είδες τι γράφει απ΄ έξω; 47 πρωταθλήματα μόνοι μας!».

Τότε τον λόγο πήρε ο Άκης Παυλόπουλος, δηλωμένος φίλος του Παναθηναϊκού, που του είπε: «Αρκεί να μην γράφει 48 με το που ξεκινάει η σεζόν. Να περιμένουμε να κυλίσει η σεζόν πρώτα».

Η κουβέντα συνεχίστηκε λέγοντας ότι ευνοημένος από τα χθεσινά αποτελέσματα ήταν ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κατάφερε να μεγαλώσει την βαθμολογική διαφορά από τους δύο αντιπάλους του.