Μικρούτσικος για Σπυροπούλου: «Ποιος δίνει δικαίωμα στο κάθε τέτοιο... μην πω τώρα, να ρίχνει κόσμο στην ανεργία;» (vid)

Newsroom
Μικρούτσικος για Σπυροπούλου: «Ποιος δίνει δικαίωμα στο κάθε τέτοιο... μην πω τώρα, να ρίχνει κόσμο στην ανεργία;» (vid)
Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που -όπως υποστήριξε- του έχουν πει τι βίωσαν κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας στην κάμερα του Open ξέσπασε κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της δημόσιας συγγνώμης της. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο παρουσιαστής αναφέρεται σ' αυτό το θέμα, ενώ θέση έχει πάρει και η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την συγγνώμη της και την κόντρα που ξέσπασε με την Φωτεινή Πετρογιάννη, ο γνωστός παρουσιαστής απάντησε: «Είναι πολύ διαφορετικό να σε βλέπω και να λέω μια γυναίκα, μια συνάδελφος, ένας άνθρωπος και άλλο να σε βλέπω σαν φάτσα. Επειδή είπε πως ντρέπεται που βλέπει κάποιες "φάτσες". Στο ερωτικό μπορεί να είναι χαριτωμένο. "Τι λες φατσούλα μου". Αλλά σαν "φάτσα" π.χ. "κοίτα κάτι φάτσες που μας κοιτάνε είναι υποτιμητικό», είπε αρχικά.

«Λοιπόν, εγώ είχα την χαρά και την τύχη εκείνη την δεκαετία που άνθισε αυτό το φαινόμενο της ανόδου της συγκεκριμένης γυναίκας, να απέχω από την τηλεόραση. Επειδή αν δεν απείχα θα ήμουν στο ίδιο κανάλι. Αυτό που είχα δει κι αυτό που ήξερα είναι πως είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο, μηδενικής τηλεοπτικής αξίας. Το έβλεπα, το βλέπω και θα το υπογράφω...», συμπλήρωσε.

«Τα τελευταία 2-3 χρόνια με την ενασχόλησή μου τώρα, έμαθα από τεχνικούς, από συναδέλφους, από παλιά άτομα της τηλεόρασης, από παλιούς παρουσιαστές, ότι όλοι εκείνη την περίοδο έζησαν μια περίοδο τρομοκρατίας. Ο άνθρωπος που είχε το κανάλι της έδωσε μια τέτοια εξουσία, βάσει των προσωπικών του, που αυτή "έκοβε" ό,τι τηλεοπτικό κεφάλι δεν την βόλευε, από όποιο τηλεοπτικό κεφάλι πίστευε ότι κινδυνεύει ή όποια δεν την καλημέρισε με τον δέοντα κατ' αυτήν τρόπο. Καταλαβαίνεις ότι πήρε πολλά κεφάλια, διότι ο οποιοσδήποτε και λίγο ταλέντο να είχε φαινόταν ανταγωνιστικός μπροστά της. Κι έτσι έχω γνωρίσει π.χ. τεχνικούς που λένε ότι επειδή κάποια μέρα κάτι της έκατσε έπαιρνε τηλέφωνο έλεγε "μου είπαν αυτό, μου έκαναν εκείνο", απολύεται, απολύεται. Θα μου πεις ποιος φταίει; Ο φυσικός αυτουργός ή ο ηθικός αυτουργός. O ηθικός αυτουργός θα έλεγα αν ζούσε. Τι με ενοχλεί; Αυτό που έγινε είναι ιστορία με πάρα πολλά θύματα. Και λέω θύματα γιατί όταν θίγεις έναν άνθρωπο επαγγελματικά, το δικαίωμα της δουλειάς είναι ιερό. Ποιος δίνει δικαίωμα στο κάθε τέτοιο... μην πω τώρα γιατί θα αυτό... στο κάθε τέτοιο πλάσμα εξουσίας, τέρας εξουσίας, να ρίχνει τον άλλο στην ανεργία, στην δυστυχία, στην ανέχεια, στην φτώχεια...», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.